Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Malam Pengumuman Calon KEADILAN
23/7/2023
Alhamdulillah. Malam tadi bersama ribuan rakan-rakan di Shah Alam bagi Malam Pengumuman Calon KEADILAN.
Al-Fatihah kepada Allahyarham Datuk Seri Salahuddin Ayub
23/7/2023
Takziah saya ucapkan kepada keluarga Allahyarham Datuk Seri Salahuddin Ayub.
Program Potensi Hari Kanak-Kanak KEMAS Daerah Gombak
23/7/2023
Sebagai satu-satunya Menteri Besar di Malaysia yang memegang portfolio pendidikan, masa depan anak-anak di Selangor sentiasa menjadi keutamaan saya.
Bersama 5,000 penghantar p-hailing
23/7/2023
Semalam lebih 5,000 penghantar p-hailing di Selangor hadir pada program Temu Anwar Selangor X Belia p-hailing 2023 di Laman Majlis Perbandaran Petaling Jaya (MBPJ), Petaling Jaya.
Kerusi N16 Sungai Tua
22/7/2023
Alhamdulillah saya telah diumumkan sebentar tadi akan mewakili Pakatan Harapan bagi kerusi N16 Sungai Tua dalam Pilihan Raya Negeri Selangor yang akan datang.
Sebelum
Seterusnya
143 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Seterusnya
DALAM BERITA
Berita Harian: 10 peratus daripada 1,900 premis di Selangor tidak patuhi piawaian FC
Pengarah JBPM Selangor, Wan Md Razali Wan Ismail, berkata selain tidak melaksanakan latihan keselamatan kebakaran, sistem keselamatan kebakaran tidak berfungsi dengan baik dan ada premis membuat pengubahsuaian dalam bangunan tanpa memaklumkan kepada pihak bomba.
Selangor Kini: MBI peruntuk RM10,000 agih bantuan awal banjir ke dua PPS
Terdahulu, seramai 403 mangsa melibatkan 88 keluarga sekitar Taman Saujana Aman, Kuala Selangor dan Kampung Kubu Gajah, Sungai Buloh terjejas banjir susulan hujan lebat petang semalam.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Selangor Kini: Ekspo Usahawan Selangor mulai 6 Oktober, sasar 15,000 pengunjung
Program bagi membantu usahawan memperkenal dan mengembangkan produk turut diserikan dengan pelbagai aktiviti menarik antaranya klinik usahawan Selangor, fiesta kopi, cabutan bertuah dan SELBIZ Run 2023.
The Sun Daily: Bolster public-private partnership to expedite infrastructure development under 12MP MTR - Amirudin
He said this is to ensure that development, especially in the country’s major infrastructure aspects such as ports, highways and so on, is integrated with private sector initiatives, not just in the form of privatisation but through joint ventures with government planning.
NST: Strengthen roles of state and local governments, says Selangor MB
Meanwhile, Amirudin also hoped that the government would look into the future of Malaysia Plans and shift its focus from not only infrastructure development projects by the government but also combining efforts with the private sector and companies.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.