Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
PANCAINDERA SEBAGAI ALAT MENIMBA ILMU
22/3/2024
Episod 11 dalam ‘30 Hari 30 Ayat’ kita tadabbur surah an-Nahl ayat 78
Solat Jumaat di Masjid Jamek Sultan Abdul Aziz, Petaling Jaya.
22/3/2024
Menjunjung kasih DYMM Sultan Selangor dan DYTM Raja Muda Selangor berkenan berangkat menunaikan Solat Jumaat di Masjid Jamek Sultan Abdul Aziz, Petaling Jaya.
Majlis Mahabbah Ramadan Madani
22/3/2024
Alhamdulillah, bermula dengan Majlis Mahabbah Ramadan Madani bersama-sama penjawat awam di awal pagi dan ditutup dengan majlis berbuka puasa lewat petang tadi.
Selangor Kini: NGO Malaysia rancang operasi gugur bantuan ke utara Gaza guna pesawat Jordan
22/3/2024
Pengarah Misi KHOM Nik Marina Hussin berkata ‘Operasi Kecemasan Airdrop Gaza’ itu satu-satunya pilihan yang ada bagi membantu penduduk di utara Gaza yang sedang berdepan kebuluran berikutan penutupan semua akses masuk oleh tentera Israel.
Majlis Berbuka Puasa bersama Penjawat Awam dan Penggerak Masyarakat di Daerah Gombak.
21/3/2024
Alhamdulillah semalam saya telah mengadakan Majlis Berbuka Puasa bersama Penjawat Awam dan Penggerak Masyarakat di Daerah Gombak.
Sebelum
Seterusnya
32 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Seterusnya
DALAM BERITA
Sinar Harian: BATC 2024 komitmen Selangor kembangkan budaya sukan
Kejuaraan benua anjuran Badminton Asia itu bakal menyaksikan penyertaan kelompok pemain lelaki dan wanita terbaik Asia termasuk pasukan pilihan China, Jepun, Korea Selatan dan penyandang juara Malaysia.
Selangor Journal: Selangor’s sustainable development paves way to end extreme poverty
Commending the state government’s wide range of schemes and initiatives addressing the various needs of its people, its secretariat policy and research officer Debbie Loh said the efforts include all aspects, like education, health, entrepreneurs, child care, and housing.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Selangor Journal: Visit Selangor: State targets 10 pct increase in tourist arrivals in 2025
Based on the Department of Statistics Malaysia’s data released on June 27, Selangor recorded 22 million domestic tourist arrivals last year, a much higher rate than other states.
Selangor Kini: Perubahan iklim punca hasil padi merosot di seluruh dunia - EXCO
“Sebagai contoh, tahun ini hasil padi kita hanya tiga hingga empat tan metrik sehektar dan ia merupakan antara yang terburuk,” katanya selepas merasmikan Hari Inovasi Pertanian Selangor 2023 di sini hari ini.
Berita Harian: Akta Kebebasan Maklumat dipersetujui secara prinsip
Media sebelum ini melaporkan, Akta Kebebasan Maklumat yang tertangguh sejak dicadangkan pada 2018, dijangka dapat dibentangkan di Parlimen pada sesi Mesyuarat Ketiga Dewan Rakyat, Oktober depan.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.