Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Menziarahi jenazah Allahyarham Tan Sri Onn Ismail,
6/4/2023
Menziarahi jenazah Allahyarham Tan Sri Onn Ismail, mantan Speaker Dewan Negeri Selangor dan mantan ADUN Sementa & Selat Klang.
Berbuka puasa bersama anggota KEADILAN Cabang Gombak
6/4/2023
Alhamdulillah saya merakamkan ucapan terima kasih atas kesungguhan dan komitmen dalam perjuangan dan iltizam yang berjaya mengekalkan kemenangan KEADILAN di Gombak pada PRU15 lalu.
Mengecam sekeras-kerasnya tindakan rejim Zionis Israel
6/4/2023
Kerajaan Negeri dan rakyat Selangor mengecam sekeras-kerasnya tindakan rejim Zionis Israel yang menyerang umat Islam Palestin di Masjid Al Aqsa
Selangor Kini: SAY pelawa asnaf, ibu tunggal sertai seminar usahawan wanita secara percuma 12 April
6/4/2023
Sebarang pertanyaan orang ramai boleh menghubungi 018-359 3797 (Naim) dan pendaftaran boleh dibuat menerusi pautan tinyurl.com/LUWS2023
Selangor Kini: 5,000 baucar Rahmah RM5 diagih kepada pengunjung bazar Ramadan terpilih
6/4/2023
Terdahulu beliau menghadiri program Infak Bubur Lambuk Ara Damansara Medical Centre di Seksyen U2 di sini hari ini.
Sebelum
Seterusnya
184 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM
Alhamdulillah, 10 Ramadan 1446H, berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM dalam Majlis Berbuka Puasa bersama DYMM Sultan Selangor dan DYMM Tengku Permaisuri Selangor di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Seterusnya
DALAM BERITA
Astro Awani: KPM umum enam inisiatif antaranya lonjak kapasiti guru digital
Selain itu, beliau berkata turut dilaksanakan ialah kerjasama KPM dengan Apple Professional Learning Specialist Malaysia untuk melatih dan membimbing 100,000 guru untuk diiktiraf sebagai 'Apple Teacher'.
Selangor Kini: Pesta buku KL: Pavilion Selangor saji aktiviti menarik, maklumat inisiatif negeri
Menurut Perbadanan Perpustakaan Awam Selangor (PPAS) pelbagai aktiviti menarik turut disajikan di reruai Pavilion Selangor di aras tiga Pusat Dagangan Dunia Kuala Lumpur dari jam 10 pagi hingga 10 malam.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Selangor Journal: Residents the biggest winner in revival of LRT3 stations, say MPs
On Friday, when tabling the Budget 2024, Prime Minister Datuk Seri Anwar Ibrahim had announced that the Federal government had agreed to reinstate the construction of five LRT3 stations that were scrapped by the former Pakatan Harapan administration.
Malay Mail: Analysts laud Budget 2024’s direction towards fiscal reforms but warn Opposition may nitpick for own agenda
“Pakatan Harapan and Barisan Nasional’s base would be pleased as long as the economy is well-managed. The generosity for Sabah and Sarawak should endear Anwar’s government to East Malaysians and remove excuses for East Malaysian parties to back any attempt to change the government,” he added.
Selangor Kini: Peruntuk lebih RM21 juta bantu 4,321 penjaja, usahawan dalam tempoh 10 tahun
“Tahun ini sahaja 334 peserta berpendapatan bawah RM3,000 mendapat manfaat itu berbanding 236 tahun lepas. Esok kita juga akan buat lagi serahan bantuan di Banting,” katanya hari ini.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.