Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Menunaikan Solat Isyak dan Tarawih berjemaah di Surau An Nasihin, Kg Sungai Kertas.
20/3/2024
Alhamdulillah dapat bertemu rakan-rakan para kariah di Kampung Sungai Kertas.
Sup kambing dan roti sebagai juadah moreh
20/3/2024
Usai solat Isyak dan Tarawih, saya bersama para jemaah Masjid Al Khairiyah AU3 dijamu dengan sup kambing dan roti
Menunaikan Solat Isyak dan Solat Sunat Tarawih berjemaah di Surau Taman Permata, Hulu Kelang.
18/3/2024
Alhamdulillah usai solat, saya bersama-sama para jemaah menikmati jamuan moreh yang disediakan.
Berbyka bersama 1,500 warga pendidik
18/3/2024
Saya bersama-sama dengan lebih kurang 1,500 warga pendidik, meneruskan tradisi berbuka puasa dan solat Maghrib berjemaah yang telah diadakan sejak 2018 lagi bersama warga pendidik dari seluruh Selangor.
Berbuka puasa bersama mahasiswa dan tenaga pengajar Universiti Putra Malaysia (UPM)
17/3/2024
Menjunjung kasih DYMM Sultan Selangor dan DYTM Raja Muda Selangor yang berkenan mencemar duli berbuka puasa bersama mahasiswa dan tenaga pengajar Universiti Putra Malaysia (UPM) yang dahulunya menjadi kampus saya di zaman pengajian.
Sebelum
Seterusnya
34 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM
Alhamdulillah, 10 Ramadan 1446H, berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM dalam Majlis Berbuka Puasa bersama DYMM Sultan Selangor dan DYMM Tengku Permaisuri Selangor di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Seterusnya
DALAM BERITA
Sinar Harian: Yayasan Selangor sumbang RM40 juta bantuan pendidikan, biasiswa
Zaini berkata, pelaksanaan program itu diharap memberi impak positif dan nilai tambah dalam meningkatkan semangat dalam kalangan pelajar untuk terus berusaha demi menempuh peperiksaan yang bakal dilalui nanti.
Malay Mail: Selangor has collected over RM2.5b revenue as of December 6 this year - MB
Amirudin said that last year, Selangor’s contribution to the country’s Gross Domestic Product (GDP) continued to increase to 25.5 per cent while improving on its role as a state that contributes more than a quarter to the country’s GDP.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Malay Mail: Jeram waste to energy project can help dispose 3,000 tonnes of trash daily - Selangor MB
He said the project on a 12-hectare land will receive garbage collection from six local authorities and the technology used will successfully reduce land use by up to 80 per cent besides helping environmental conservation and opening up economic opportunities.
Sinar Harian: Tanah runtuh: Kenderaan awam dilarang naik ke Bukit Jugra
Majlis Perbandaran Kuala Langat dalam satu kenyataan memaklumkan tempoh penutupan masuk bagi kenderaan awam adalah selama dua bulan.
Harian Metro: Tragedi Batang Kali: Curahan hujan pencetus utama
"Siasatan tidak menemui bukti kukuh menunjukkan aktiviti antropogenik sebagai satu daripada faktor penyumbang kepada kejadian tanah runtuh ini," kata Ahmad Zahid.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.