Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Serahan pemilikan individu Taman Putra Perdana (PLOT J)
2/8/2023
Saya menyerahkan 601 pemilikan individu Taman Putra Perdana (PLOT J), di daerah Sepang
Tawaran Kita Selangor : 5 Tekad Untuk 5 Tahun Selangor
1/8/2023
Layari www.kitaselangor.com.my untuk melihat 5 Tekad Perpaduan Selangor yang kami tawarkan.
ZIarah rumah di Pangsapuri Kenanga
1/8/2023
Menziarahi beberapa buah rumah di Pangsapuri Kenanga Ahad lalu benar-benar menginsafi saya.
Bersama rakan-rakan UMNO dan Barisan Nasional di Sungai Tua.
1/8/2023
Meskipun selama 15 tahun kami bersaing, tetapi sifat hormat dan adab sentiasa dipelihara
Pangsapuri Permai dan Kampung Indian Settlement
1/8/2023
Di Pangsapuri Permai dan Kampung Indian Settlement saya tekankan kepentingan memilih pemimpin yang telah terbukti dan teruji.
Sebelum
Seterusnya
136 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM
Alhamdulillah, 10 Ramadan 1446H, berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM dalam Majlis Berbuka Puasa bersama DYMM Sultan Selangor dan DYMM Tengku Permaisuri Selangor di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Seterusnya
DALAM BERITA
Selangor Kini: Individu kurang mampu dapatkan rawatan dipelawa mohon Bantuan Sihat Selangor
“Justeru, tahun ini kita mengambil inisiatif meneruskan BSS dan menyeru individu yang ada penyakit berkaitan untuk memohon bantuan ini sebelum tarikh tutup pada 30 September,” kata Jamaliah Jamaluddin ketika dihubungi.
Malay Mail: Various green investment opportunities and new technologies to be created in Malaysia - PM Anwar
Anwar, who is also the finance minister, said that in the meeting Ryan shared the company’s plans especially the investment opportunities in Malaysia that were identified.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Malay Mail: Selangor considers creating care economy sector framework, says MB
“The birth rate in the state is reducing, with an average of 1.9 in 2018 following concerns (among couples) towards the high cost of care. At the same time, the life expectancy of residents in Selangor is high, two and a half years longer than the national life expectancy,” he said
Sinar Harian: SELBIZ 2023 jana jualan RM2.27 juta
Menurut Azilah, pada tahun ini juga menyaksikan peningkatan jumlah penglibatan usahawan seramai 200 orang yang mempromosikan produk mereka di 200 reruai jualan berbanding tahun lalu hanya 149 usahawan yang mengambil bahagian.
Berita Harian: Selangor, Pulau Pinang paling tinggi guna kaedah tanpa tunai
Kadar penembusan pembayaran digital sektor awam di Selangor dan Pulau Pinang mencatatkan pencapaian memberangsangkan apabila mencecah 90 peratus setakat ini, menurut Payments Network Malaysia Sdn Bhd (PayNet).
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.