Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Perbincangan pendaftaran Skim Insurans Am Selangor (INSAN)
6/2/2023
Kerajaan Negeri akan mengadakan perbincangan bersama Jabatan Pendidikan Negeri (JPN) Selangor bagi membolehkan pendaftaran Skim Insurans Am Selangor (INSAN) dapat dilakukan secara automatik kepada murid sekolah rendah.
Bertemu Gubernur Jawa Timur, Ibu Khofifah Indar Parawansa.
5/2/2023
Kesempatan hadir program rasmi Kerajaan Negeri di Surabaya ini saya mulakan dengan bertemu Gubernur Jawa Timur, Ibu Khofifah Indar Parawansa.
Menyampaikan Biasiswa Tabung Pendidikan Anak-anak Syarikat dan Badan Berkanun Negeri Selangor
5/2/2023
Inisiatif ini bagi membantu anak-anak kakitangan yang bekerja di agensi dan anak syarikat Kerajaan Negeri melanjutkan pelajaran.
Thaipusam 2023
4/2/2023
Saban tahun, kawasan Gombak terutama Batu Caves akan menjadi tumpuan seluruh dunia ketika Sambutan Hari Thaipusam.
Program Syarahan Ulung Kursi Siddiq Fadzil oleh YAB Perdana Menteri
4/2/2023
Menghadiri Program Syarahan Ulung Kursi Siddiq Fadzil oleh YAB Perdana Menteri, Dato’ Seri Anwar Ibrahim di Universiti Selangor (UNISEL)
Sebelum
Seterusnya
218 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Seterusnya
DALAM BERITA
Astro Awani: Perdagangan Malaysia pada Mei meningkat kepada RM246.31 bilion, tertinggi dalam 20 bulan
"Tanda-tanda pemulihan ekonomi di pasaran eksport utama negara dapat dilihat apabila eksport ke rakan dagang utama seperti Asean, Republik Rakyat China (China), Amerika Syarikat (AS), Kesatuan Eropah (EU) dan Jepun merekodkan peningkatan," jelas MITI.
RTM: Raja Muda Selangor berkenan lancar perkhidmatan bas elektrik percuma MBPJ
Tengku Amir Shah turut berkenan menaiki bas elektrik tersebut dan dibawa ke beberapa lokasi sekitar bandaraya.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Sinar Harian: Kenderaan berat parkir di taman perumahan berdepan tindakan tegas
Tegasnya, pihak penguatkuasaan di setiap PBT akan memantau perkara itu dari masa ke masa dan mengambil tindakan terhadap pemilik kenderaan terbabit.
Sinar Harian: Lebih RM300 juta setahun diagihkan kepada asnaf Selangor
Jelas beliau, pelbagai faktor menjadi penyebab seseorang itu menjadi asnaf antaranya dibuang kerja dan tahap kesihatan mereka yang menurun.
Selangor Journal: Selangor, Penang record highest cashless payment in public sector — Report
“These agencies include key entities such as the Royal Malaysian Customs Department and the Inland Revenue Board (IRB), collecting over 70 per cent of the Federal government’s revenue,” he was quoted by the Malay daily, today.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.