Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Selamat Menyambut Krismas
25/12/2023
Selamat Menyambut Krismas buat mereka yang meraikan perayaan ini.
Majlis Darul Ehsan Berselawat 3.0
23/12/2023
Sejak tahun lalu, Kerajaan Negeri Selangor telah menggantikan Sambutan Ambang Tahun Baharu dengan majlis munajat dan zikir.
Memartabatkan ilmu pengetahuan dan pendidikan buat rakyat Selangor.
21/12/2023
Saya merakamkan ucapan terima kasih dan sekalung penghargaan buat YAB Perdana Menteri di atas penganugerahan ini dan juga pihak urusetia di atas penghormatan ini.
Anugerah Perdana Tokoh Kepimpinan Muda Cemerlang Dalam Memartabatkan Pembangunan Buku Negara
21/12/2023
Alhamdulillah, dengan penuh rasa syukur, saya menerima Anugerah Perdana Tokoh Kepimpinan Muda Cemerlang Dalam Memartabatkan Pembangunan Buku Negara
Landslide area which occured last Saturday in Puchong
20/12/2023
About 375 iron-cored sheet piles will be placed at the landslide area which occured last Saturday in Puchong, Selangor.
Sebelum
Seterusnya
67 / 613
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
Tahun Ular Kayu: Simbol Kemakmuran dan Perpaduan di Selangor!
Amirudin Shari mengucapkan Selamat Tahun Baru Cina kepada seluruh masyarakat Tionghoa di Selangor, mengharapkan tahun ini penuh dengan kebahagiaan, kemajuan, dan kesejahteraan.
Amirudin Shari Bertemu Ketua Setiausaha Negara: Perkukuh Sinergi Negeri dan Persekutuan
Amirudin Shari bertemu Ketua Setiausaha Negara, Tan Sri Shamsul Azri, dalam perbincangan strategik memperkukuhkan kerjasama Negeri Selangor dan Kerajaan Persekutuan dengan semangat Malaysia MADANI.
Seterusnya
DALAM BERITA
Selangor Journal: Digital literacy tour next year aims to promote income-generating technology benefits
“Currently, mastering digital skills is crucial as it helps facilitate daily life at various levels, ensuring every segment of society has an equal opportunity to generate income and enjoy a comfortable life,” Syed Ibrahim said.
The Star: Puchong landslide: MBSJ to use 375 sheet piles to prevent further erosion at site
It added that MBSJ mayor Datuk Mohd Fauzi Yatim had ordered immediate and long-term measures to be taken to address the landslide.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Sinar Harian: Kenderaan berat parkir di taman perumahan berdepan tindakan tegas
Tegasnya, pihak penguatkuasaan di setiap PBT akan memantau perkara itu dari masa ke masa dan mengambil tindakan terhadap pemilik kenderaan terbabit.
Sinar Harian: Lebih RM300 juta setahun diagihkan kepada asnaf Selangor
Jelas beliau, pelbagai faktor menjadi penyebab seseorang itu menjadi asnaf antaranya dibuang kerja dan tahap kesihatan mereka yang menurun.
Selangor Journal: Selangor, Penang record highest cashless payment in public sector — Report
“These agencies include key entities such as the Royal Malaysian Customs Department and the Inland Revenue Board (IRB), collecting over 70 per cent of the Federal government’s revenue,” he was quoted by the Malay daily, today.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.