Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Berbuka puasa dengan lebih 400 wakil anak-anak syarikat Negeri Selangor
2/4/2024
Alhamdulillah, diberi kesempatan untuk berbuka puasa dengan lebih 400 wakil anak-anak syarikat Negeri Selangor dan rakan-rakan pengamal media sebagai tanda ingatan dan meraikan ukhwah yang sedia terjalin.
Bersama kariah dan jemaah Surau Nurul Iman, Batu 10 Gombak
2/4/2024
Solat Isyak dan Tarawih berjemaah bersama kariah dan jemaah Surau Nurul Iman, Batu 10 Gombak
Menyantuni Pasukan Bomba Sukarela Gombak
2/4/2024
Selesai solat Tarawih di Surau Nurul Iman, Batu 10 Gombak, saya menyantuni Pasukan Bomba Sukarela Gombak yang terdiri daripada kekuatan seramai 36 anggota dan NGO Pertubuhan Kebajikan Dana Kita.
Bertemu 91 mangsa banjir
2/4/2024
Seharian di daerah Hulu Langat, saya bertemu 91 mangsa banjir di sini untuk memberi sumbangan.
Surah Fussilat ayat 53
2/4/2024
Insya-Allah hari ini kita sambung tadabbur al-Quran dengan surah Fussilat ayat 53
Sebelum
Seterusnya
28 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM
Alhamdulillah, 10 Ramadan 1446H, berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM dalam Majlis Berbuka Puasa bersama DYMM Sultan Selangor dan DYMM Tengku Permaisuri Selangor di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Seterusnya
DALAM BERITA
Kosmo: Masjid, surau Selangor perlu sediakan penyata kewangan tahunan beraudit
Justeru, Sultan Sharafuddin berharap MAIS dan JAIS dapat melaksanakan program latihan yang intensif dan berterusan dengan menerapkan kaedah latihan yang bersesuaian dengan latar belakang pentadbir agar garis panduan itu dapat difahami mereka.
Selangor Kini: Negeri pergiat kempen kesedaran, cegah keganasan terhadap wanita
“Kita turut mengadakan lawatan ke rumah perlindungan Baitul Rahmah. Kemuncak program ini kan disambut pada Ahad ini Universiti Teknologi MARA (UiTM) dan mahu program ini berterusan pada masa depan,” kata Anfaal Saari.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Berita Harian: Belanjawan 2024 lulus peringkat dasar
Terdahulu, sesi terakhir penggulungan peringkat dasar RUU Perbekalan 2024 membabitkan lima kementerian iaitu Kementerian Pendidikan, Kementerian Pengangkutan, Kementerian Sumber Manusia, Kementerian Kesihatan dan Kementerian Kewangan.
Sinar Harian: LZS terima RM700 juta kutipan zakat sehingga September
"Manakala seramai 10 individu asnaf fakir dan miskin masing-masing menerima bantuan baik pulih rumah sebanyak RM43,000 setiap seorang, dengan jumlah keseluruhan bantuan zakat bernilai RM430,000," jelas beliau.
Selangor Journal: Ongoing support to Selangor startups via e-commerce initiative
Under Sidec’s direction, ECX2023, which saw ten finalists shortlisted from 30 small and medium enterprises (SMEs) after an intensive three-month evaluation, is designed with a specific focus on supporting e-commerce startups.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.