Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Berbuka puasa bersama anggota KEADILAN Cabang Gombak
6/4/2023
Alhamdulillah saya merakamkan ucapan terima kasih atas kesungguhan dan komitmen dalam perjuangan dan iltizam yang berjaya mengekalkan kemenangan KEADILAN di Gombak pada PRU15 lalu.
Mengecam sekeras-kerasnya tindakan rejim Zionis Israel
6/4/2023
Kerajaan Negeri dan rakyat Selangor mengecam sekeras-kerasnya tindakan rejim Zionis Israel yang menyerang umat Islam Palestin di Masjid Al Aqsa
Selangor Kini: SAY pelawa asnaf, ibu tunggal sertai seminar usahawan wanita secara percuma 12 April
6/4/2023
Sebarang pertanyaan orang ramai boleh menghubungi 018-359 3797 (Naim) dan pendaftaran boleh dibuat menerusi pautan tinyurl.com/LUWS2023
Selangor Kini: 5,000 baucar Rahmah RM5 diagih kepada pengunjung bazar Ramadan terpilih
6/4/2023
Terdahulu beliau menghadiri program Infak Bubur Lambuk Ara Damansara Medical Centre di Seksyen U2 di sini hari ini.
Mengecam sekeras-kerasnya tindakan Zionis Israel
5/4/2023
Selangor mengecam sekeras-kerasnya tindakan Zionis Israel yang menyerang umat Islam di Masjid Al Aqsa semalam.
Sebelum
Seterusnya
184 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Seterusnya
DALAM BERITA
Selangor Kini: MSN Selangor jalin kerjasama beri peluang atlet berlatih di Korea Selatan
Pengarah eksekutifnya berkata kerjasama ini membolehkan atlet negeri menyertai kejohanan di Korea Selatan dan dibimbing jurulatih berpengalaman sebagai persediaan menghadapi Sukan Malaysia (SUKMA) di Sarawak pada Ogos.
Berita Harian: Bantuan bayaran pendahuluan beli motosikal di Selangor dibuka hingga 1 Mac
Program BikeCare-1000 adalah satu inisiatif Kerajaan Selangor bagi meringankan beban pekerja Gig atau P-hailing dalam bentuk pembayaran pendahuluan pembelian motosikal.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Malay Mail: Selangor's revenue collection expected to rise by RM100m starting next year, says MB
He said that so far, land revenue sources such as land tax, premiums, land and mineral permits as well as land-related service fees account for as much as 80 per cent of the state's overall revenue.
Sinar Harian: Selangor perluas lampu solar elak kes kecurian kabel
Izham berkata, faktor kecurian kabel menyebabkan kebanyakan lampu jalan tidak dapat dihidupkan hingga mengundang rungutan daripada penduduk dan pengguna jalan raya.
Berita Harian: Kutipan hasil Selangor dijangka bertambah RM100 juta dengan pengenalan tiga langkah baharu
Amirudin berkata, sehingga kini sumber hasil tanah di negeri ini seperti cukai tanah, premium, permit tanah dan galian dan bayaran berkaitan tanah menyumbang sebanyak 80 peratus daripada hasil keseluruhan.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.