Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Hari ini keputusan SPM 2022 diumumkan.
8/6/2023
Tahniah dan sekalung penghargaan kepada semua pelajar SPM 2022 atas usaha dan kejayaan anda.
Program Jumaat Rahmah Kita Selangor.
8/6/2023
Insya-Allah esok, 9 Jun 2023 bertempat di Masjid Jamek At-Tuqo, Tanjong Karang, saya akan hadir menyantuni penduduk dalam program Jumaat Rahmah Kita Selangor.
Kebocoran data-data pengguna MySejahtera
8/6/2023
Kebocoran data-data pengguna MySejahtera adalah antara contoh kenapa laporan audit harus dibentang dan dibahas di Parlimen.
Pelancaran Pusat Data NEXTDC
8/6/2023
Selangor bakal menjadi pusat utama data negara selepas pelancaran Pusat Data NEXTDC yang akan bertapak di Petaling Jaya dengan pelaburan RM3 bilion dari syarikat Australia.
Lapor kerosakan jalan raya
7/6/2023
Selangor menggunakan sistem pengurusan aset pintar yang diperkenalkan Kerajaan Negeri supaya proses memantau, mengenalpasti dan membaiki jalan rosak terlaksana dengan lebih pantas dan berkesan.
Sebelum
Seterusnya
160 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Seterusnya
DALAM BERITA
Selangor Kini: Jualan murah barangan asas di lima cawangan Segi Fresh Sabtu, Ahad ini
Sebelum ini, PKPS menerima Anugerah Pengurusan Berkualiti 2023 kerana kejayaan cemerlang termasuk pengendalian program JER. Agensi itu turut diiktiraf Malaysia Book of Records (MBOR) menerusi jualan ayam dan telur bersubsidi terbesar dalam tempoh dua hari sempena Aidilfitri.
Sinar Harian: Penjawat awam perlu cepat selesai aduan rakyat - MB Selangor
Menteri Besar Selangor, Datuk Seri Amirudin Shari berkata, perkara sama telah diulangi beberapa kali ketika sesi perhimpunan bersama penjawat awam negeri sebelum ini.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Selangor Journal: Selangor, Jakoa cooperate to develop Orang Asli, focus on education — Exco
“We also want to focus on socio-economic development, including infrastructure and village road facilities like the water supply, the electricity supply, and telecommunications facilities,” - State EXCO for Orang Asli and minority affairs, V. Papparaidu.
Malay Mail: State governments have no authority to approve water tariff increase, says Selangor MB
“Pahang, for example, has not been able to bear its huge debt burden because it has not been able to raise tariffs for 30 years. Only Johor has been successful in raising (tariffs) before 2018 because it was able to replace the whole lot of 20,000 pipes that needed to be changed,” he said
Astro Awani: MB Selangor tetap pertahan kos naik taraf stadium RM787 juta
Jelasnya, kerajaan negeri bertegas untuk bertahan dengan kos RM787 juta bagi menaik taraf Stadium Shah Alam merangkumi peralihan dan menaikkan tapak, projek tebatan banjir dan integrasi stesen Aliran Transit Ringan (LRT).
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.