Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Harian Metro: 311 anggota, pegawai polis Kontinjen Selangor dikenakan tindakan tatatertib
23/1/2024
Ketua Polis Selangor Datuk Hussein Omar Khan berkata, daripada jumlah itu, seramai 33 pegawai dan anggota sudah dituduh di mahkamah.
Lawatan kerja dan sesi pemukiman di Kota Kinabalu
22/1/2024
Saya bersama Ahli Majlis Mesyuarat Kerajaan Negeri Selangor telah mengadakan lawatan kerja dan sesi pemukiman di Kota Kinabalu.
Seramai 600 pelajar sertai kursus dan latihan AI
22/1/2024
Seramai 600 pelajar dari institusi pengajian tinggi (IPT) terkemuka dipilih bagi menyertai kursus dan latihan sektor kecerdasan buatan (AI) di Sekolah Digital Selangor.
Siri Jelajah Madani di Stadium Kuala Selangor
21/1/2024
Siri Jelajah Madani peringkat negeri Selangor akan dilaksanakan selama tiga hari pada 23 hingga 25 Feb di Stadium Kuala Selangor
Program Otturamai Ponggal 2024
21/1/2024
Saya bersama-sama dengan YAB Perdana Menteri, Menteri Perpaduan hadir pada Program Otturamai Ponggal 2024
Sebelum
Seterusnya
57 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM
Alhamdulillah, 10 Ramadan 1446H, berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM dalam Majlis Berbuka Puasa bersama DYMM Sultan Selangor dan DYMM Tengku Permaisuri Selangor di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Seterusnya
DALAM BERITA
Selangor Kini: Pameran Udara Selangor 2023 bakal ketengah aktiviti dron
Berlangsung di Pusat Penerbangan Wilayah Skypark, Bukit Jelutong di sini, edisi ketiga SAS menyasar potensi pelaburan sebanyak RM2 bilion, lebih tinggi berbanding RM1.174 bilion yang direkod tahun lalu.
Selangor Journal: Optimal solar energy use, 45 pct carbon emission reduction target by 2030 — Exco
“Promoting the use of renewable energy is one of the efforts to cut carbon emissions by 45 per cent by 2030, followed by zero emissions in 2050."- EXCO Hee Loy Sian
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Is Selangor the Next Tech Hub? Inside the Groundbreaking IC Design Park Initiative!
Our vision for Selangor has always been one of sustainable development and economic resilience. The IC Design Park is a testament to this vision. It is not about competing with other states, such as Penang, but about leveraging our unique strengths to broaden our economic activities. We aim to create a robust, diversified economy that can adapt to global changes and challenges.
I-City Selangor: Tarikan Luar Biasa Menanti Anda Tahun 2025!
Dalam usaha menjayakan Tahun Melawat Selangor 2025, I-City dijangka bakal menarik 5 juta pelancong, satu angka yang amat memberangsangkan dan menunjukkan potensi besar sektor pelancongan di negeri ini. Sebagai Menteri Besar Selangor, saya melihat pencapaian ini sebagai satu bukti keupayaan kita dalam merangka dan melaksanakan inisiatif yang strategik dan berimpak tinggi.
Amirudin Shari Sampaikan Berita Baik: Kenaikan Gaji untuk 21,000 Penjawat Awam Selangor!
Kenaikan gaji ini akan memberi manfaat kepada lebih 21,000 penjawat awam di pelbagai jabatan dan agensi. Inisiatif ini adalah sebahagian daripada usaha berterusan kami untuk memastikan penjawat awam kita diberi imbuhan yang sewajarnya dan bermotivasi untuk terus memberikan perkhidmatan terbaik kepada rakyat Selangor. Kenaikan ini akan membantu meningkatkan kualiti hidup mereka dan memastikan mereka diberi ganjaran atas sumbangan mereka yang tidak ternilai.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.