Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Berbuka di Masjid Kampung Nakhoda, Sungai Tua.
14/3/2024
Berbuka puasa bersama kariah di Masjid Kampung Nakhoda, Sungai Tua.
Majlis Ihya’ Ramadan DYMM Sultan Selangor
14/3/2024
Majlis Ihya’ Ramadan DYMM Sultan Selangor bersama rakyat di Masjid Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah, Shah Alam.
Tunaikan zakat fitrah
13/3/2024
Selain berpuasa, kewajipan menunaikan zakat fitrah di bulan Ramadan jangan dilupakan.
DOA MEMOHON PETUNJUK DAN KETEGUHAN HATI DARI ALLAH SWT
13/3/2024
Hari ini kita akan belajar sepotong ayat al-Quran iaitu ayat 8 dalam surah Ali ‘Imran sebagai sebuah doa yang kita boleh amalkan dalam kehidupan seharian.
Sinar Harian: Skim Smart Sewa: Shah Alam antara lokasi tumpuan, permintaan tinggi
11/3/2024
Sebanyak 28 unit RSKU jenis B dibeli Lembaga Perumahan dan Hartanah Selangor (LPHS) membabitkan peruntukan RM2.8 juta untuk program Skim Smart Sewa.
Sebelum
Seterusnya
37 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Seterusnya
DALAM BERITA
Sinar Harian: Selangor, KPKT kerjasama selesai tiga projek terbengkalai di Klang
Borhan berkata, kerajaan negeri menerusi LPHS memberikan komitmen dan mengambil langkah proaktif melalui penubuhan Jawatankuasa Pemulihan Projek Terbengkalai (JPPT) sebagai saluran perbincangan dan mendapatkan kerjasama daripada pihak terlibat.
Selangor Journal: Enhancing disaster preparedness: Selangor sets up district operation centre
DDOC, developed as a centralised monitoring and operations centre within the District and Land Offices, aims to collaborate with the Smart Selangor Operation Centre (SSOC) to collect and manage disaster-related data throughout the state actively.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Selangor Journal: State education tour aims to boost SPM, STPM students’ confidence
Amirudin said besides motivational talks by experts to boost students’ confidence in facing the examinations, the programme will be filled with various religious activities, including munajat (supplications), dhikr, and solar hajat (prayer of need).
Selangor Kini: Bantuan pendidikan negeri dorong pelajar terus berjaya - MB
“Hari ini kita adakan lagi program untuk perkasakan sektor pendidikan. Secara asasnya, ada beberapa landasan lain bakal diperkenal demi memastikan pendidikan kita menyeluruh,” katanya.
Berita Harian: Keluarga berumah dalam kereta dapat pembelaan Zakat Selangor
Sejurus menyedari perkongsian itu, Team Operasi Agihan Daerah Petaling Lembaga Zakat Selangor (LZS) bergegas mengesan serta mendampingi keluarga terbabit bagi mendapatkan kepastian mengenai masalah dan kepayahan yang sedang dihadapi mereka.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.