Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
NST: Luas investigates foamy water, white substances released into Sungai Kabul
3/10/2022
"The investigating team found the substances at the factory premises which was the same detected at Sungai Kabul.
Selangor TV: Petani digalak jual hasil di Jelajah Ehsan Rakyat
3/10/2022
Langkah itu sekali gus memberi peluang kepada golongan terlibat menjana pendapatan secara terus tanpa melibatkan orang tengah untuk memasarkan produk mereka.
Hari Warga Emas 2022
1/10/2022
Skim Mesra Usia Emas (SMUE) ialah antara program utama yang khusus buat warga emas di Selangor selain dari BINGKAS, Selangor Saring dan pelbagai lagi.
Skim Insurans Am Selangor (INSAN)
1/10/2022
Permohonan perlindungan insurans untuk semua rakyat Selangor kini dibuka. Skim Insurans Am Selangor (INSAN) memberi perlindungan sehingga RM10,000.
Taklimat Cadangan pembangunan Kompleks Sukan Shah Alam oleh pihak MRCB dan MBI
30/9/2022
Petang tadi telah berlangsung taklimat berkenaan cadangan pembangunan Kompleks Sukan Shah Alam oleh pihak MRCB dan MBI. Cadangan rekabentuk Kompleks Sukan Shah Alam telah dibentang.
Sebelum
Seterusnya
298 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM
Alhamdulillah, 10 Ramadan 1446H, berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM dalam Majlis Berbuka Puasa bersama DYMM Sultan Selangor dan DYMM Tengku Permaisuri Selangor di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Seterusnya
DALAM BERITA
Selangor Kini: Saringan kesihatan percuma jantung, barah, kencing manis, daftar di aplikasi SELangkah
“Hubungi Selcare di talian 1800226600 jika mengalami masalah berkaitan pendaftaran,” katanya menerusi Facebook.
Suara KEADILAN: Selangor perluas Maahad Integrasi Tahfiz ke semua daerah
Sementara itu Dr Mohammad Fahmi turut menggesa institusi tahfiz persendirian yang belum mendaftar dengan Jabatan Agama Islam Selangor (Jais) agar berbuat demikian melalui Persatuan Institusi Tahfiz Selangor (Pitas) sebelum 31 Disember depan.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Sinar Harian: Tempoh pemutihan sekolah agama persendirian dilanjut hingga Disember
"Sementara menunggu garis panduan baharu siap, tempoh pemutihan dipanjangkan kepada Disember 2024 untuk memberi lebih masa kepada pengusaha memenuhi syarat-syarat pemutihan sedia ada," katanya kepada Sinar Harian pada Rabu.
Harian Metro: Selangor negeri pertama Siri Jelajah MADANI peringkat negeri - Fahmi
Dalam perkembangan lain, Fahmi mengumumkan Radio Televisyen Malaysia (RTM) akan menyiarkan aksi perlawanan Piala Asia 2023 mulai 12 Jan ini.
The Sun Daily: PADU will help govt measure socioeconomics of the people more accurately - Rafizi
Updating by the individual himself will be able to guarantee the validity of data and reflect the latest status of the people in PADU.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.