Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Majlis Berbuka Puasa bersama Penjawat Awam dan Penggerak Masyarakat di Daerah Gombak.
21/3/2024
Alhamdulillah semalam saya telah mengadakan Majlis Berbuka Puasa bersama Penjawat Awam dan Penggerak Masyarakat di Daerah Gombak.
RM70,000 untuk 35 penghuni Rumah Pengasih Warga Prihatin (RPWP)
21/3/2024
Menteri Besar Selangor (Pemerbadanan) memperuntuk RM70,000 menaja 35 penghuni Rumah Pengasih Warga Prihatin (RPWP)
KEWAJIPAN BERBUAT BAIK KEPADA IBU BAPA
21/3/2024
Hari ini kita tadabbur surah Luqman ayat 14-15
Hujan lebat di bazar Ramadan Greentown
21/3/2024
Hujan lebat di bazar Ramadan Greentown tidak mematahkan kegigihan para peniaga bazar di mana saya juga sempat mengedar kurma dan bubur lambuk buat mereka.
Menunaikan Solat Isyak dan Tarawih di Masjid Al Khairiyah AU3.
21/3/2024
Alhamdulillah malam 10 Ramadan menandakan kita telah melalui fasa pertama Ramadan.
Sebelum
Seterusnya
33 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM
Alhamdulillah, 10 Ramadan 1446H, berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM dalam Majlis Berbuka Puasa bersama DYMM Sultan Selangor dan DYMM Tengku Permaisuri Selangor di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Seterusnya
DALAM BERITA
Selangor Journal: Stop issuing fatwas, leave that to religious bodies, Selangor Ruler rebukes ‘politicians’
“If any politicians and political leaders can issue fatwas at will, it will certainly lead to division and violence among the society, which could destroy a civilisation,” Sultan Sharafuddin said today.
Astro Awani: Air Selangor mohon pelanggan dapatkan informasi terkini melalui media sosial rasmi
"Ingin kami tekankan dan ingatkan kepada para pelanggan dan pengguna bahawa sebarang informasi sahih dan terkini mengenai kerja-kerja pembaikan dan naik taraf loji rawatan air kami adalah melalui media sosial rasmi Air Selangor dan laman sesawang kami."
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Selangor Journal: Selangor to build new industrial areas, accommodating investors’ needs
“We also prioritise the First Selangor Plan’s (RS-1) contained plan, especially the Sabak Bernam Development Area and the Integrated Development Region In South Selangor,” he said.
Selangor Kini: MBI edar 10,000 kupon digital di bazar Ramadan, galak agenda pendigitalan
“Setiap pihak berkuasa tempatan (PBT) akan mencadangkan satu lokasi terpilih untuk diagihkan kupon tersebut. Bagaimanapun, nilai setiap kupon itu akan dimaklumkan dalam masa terdekat,” kata Ahmad Azri Zainal Nor dihubungi.
Malay Mail: Padu receives encouraging response as 117,000 individuals register in Selangor, says state Stats Dept director
She said the statistics office is targeting around 4.9 million residents aged 18 and above in the state to register with Padu through various platforms.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.