Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Majlis Sambutan Nuzul Al-Quran di Masjid Al-Khairiyah, Taman Sri Gombak.
18/3/2025
Majlis Sambutan Nuzul Al-Quran di Masjid Al-Khairiyah, Taman Sri Gombak.
Sambutan Nuzul Al-Quran Masjid Al Khairiyah dan Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H.
18/3/2025
Sambutan Nuzul Al-Quran Masjid Al Khairiyah dan Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H.
Episod 17, 30 Hari 30 Ayat
18/3/2025
Surah Al-Mulk: Iman, Tawakal & Nikmat Allah
Sambutan Nuzul al-Quran dan Pelancaran Festival Turath Islami Selangor 2025 hari ini di Shah Alam.
18/3/2025
Sambutan Nuzul al-Quran dan Pelancaran Festival Turath Islami Selangor 2025 hari ini di Shah Alam.
Pelancaran Festival Turath Islami Selangor 2025
18/3/2025
Pelancaran Festival Turath Islami Selangor 2025
Seterusnya
1 / 605
NASIONAL
Pecahan Kes Covid-19 di Malaysia Mengikut Negeri - 28 April 2020
Zon hijau perlu kekalkan tempoh dua minggu tanpa sebarang kes baharu sebelum diisytiharkan bebas #COVID19.
Trend Kes Covid-19 di Malaysia oleh KKM - 28 April 2020
Graf menunjukkan penurunan yang konsisten kes aktif sejak 12 April manakala trend juga menunjukkan kes discaj melebihi kes baharu sejak 13 April.
Pecahan Kes Covid-19 Mengikut Negeri - 28 April 2020
Daerah dalam zon merah terus berkurang kepada 12 daerah. Zon hijau terus meningkat menjadi 77 daerah.
Ujian Saringan Covid-19 Tidak Membatalkan Puasa
Perkara inj telah dipersetuju oleh beberapa Mufti di Malaysia dan merujuk kepada saranan sedia ada.
Status Covid-19 di Malaysia bertarikh 27 April 2020
Keseluruhan kes positif ialah 5,820 kes dengan 67.99% telah sembuh bersamaan 3,957 pesakit dan 1.70% atau 99 kematian.
Jumlah Kes Covid-19 Sembuh dan Discaj 3,957. Syabas Anggota Perubatan KKM
Jumlah keseluruhan telah sembuh dan discaj adalah 3,957 kes bersamaan dengan 67.99.% dari jumlah keseluruhan kes positif.
Kes Kematian Baharu Akibat Covid-19 bertarikh 27 April 2020
Dilaporkan kematian akibat Covid-19 bertarikh 27 April 2020 (sehingga jam 4 petang) adalah seorang.Ini menjadikan jumlah kes kematian setakat ini adalah sebanyak 99 kes.
Sebelum
Seterusnya
DALAM BERITA
Kosmo: Masjid, surau Selangor perlu sediakan penyata kewangan tahunan beraudit
Justeru, Sultan Sharafuddin berharap MAIS dan JAIS dapat melaksanakan program latihan yang intensif dan berterusan dengan menerapkan kaedah latihan yang bersesuaian dengan latar belakang pentadbir agar garis panduan itu dapat difahami mereka.
Selangor Kini: Negeri pergiat kempen kesedaran, cegah keganasan terhadap wanita
“Kita turut mengadakan lawatan ke rumah perlindungan Baitul Rahmah. Kemuncak program ini kan disambut pada Ahad ini Universiti Teknologi MARA (UiTM) dan mahu program ini berterusan pada masa depan,” kata Anfaal Saari.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Selangor Journal: Selangor to build new industrial areas, accommodating investors’ needs
“We also prioritise the First Selangor Plan’s (RS-1) contained plan, especially the Sabak Bernam Development Area and the Integrated Development Region In South Selangor,” he said.
Selangor Kini: MBI edar 10,000 kupon digital di bazar Ramadan, galak agenda pendigitalan
“Setiap pihak berkuasa tempatan (PBT) akan mencadangkan satu lokasi terpilih untuk diagihkan kupon tersebut. Bagaimanapun, nilai setiap kupon itu akan dimaklumkan dalam masa terdekat,” kata Ahmad Azri Zainal Nor dihubungi.
Malay Mail: Padu receives encouraging response as 117,000 individuals register in Selangor, says state Stats Dept director
She said the statistics office is targeting around 4.9 million residents aged 18 and above in the state to register with Padu through various platforms.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.