Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Selangor Kini: Seluruh warga Selangor dapat perlindungan insurans sehingga RM10,000
14/7/2023
Menyasarkan penyertaan seramai lebih enam juta penduduk, rekod INSAN sehingga Jun 2023 menunjukkan jumlah peserta kira-kira 5.24 juta orang.
Biadab dan kurang ajar pada Raja Raja Melayu
13/7/2023
Bukan kali pertama PAS dan Perikatan Nasional biadab dan kurang ajar pada Raja Raja Melayu.
Di Bukit Melawati semalam
13/7/2023
Di Bukit Melawati semalam saya bersama rakan-rakan dari Kuala Selangor. S
Tahniah pelajar Sijil Tinggi Pelajaran Malaysia (STPM)
13/7/2023
Tahniah kepada semua pelajar Sijil Tinggi Pelajaran Malaysia (STPM) 2022 yang menerima keputusan hari ini.
Sanusi nak hina saya itu tidak mengapa
13/7/2023
Tapi menghina dan mempersoal kewibawaan serta institusi kesultanan Selangor itu biadab dan celupar.
Sebelum
Seterusnya
148 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM
Alhamdulillah, 10 Ramadan 1446H, berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM dalam Majlis Berbuka Puasa bersama DYMM Sultan Selangor dan DYMM Tengku Permaisuri Selangor di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Seterusnya
DALAM BERITA
Kosmo: Masjid, surau Selangor perlu sediakan penyata kewangan tahunan beraudit
Justeru, Sultan Sharafuddin berharap MAIS dan JAIS dapat melaksanakan program latihan yang intensif dan berterusan dengan menerapkan kaedah latihan yang bersesuaian dengan latar belakang pentadbir agar garis panduan itu dapat difahami mereka.
Selangor Kini: Negeri pergiat kempen kesedaran, cegah keganasan terhadap wanita
“Kita turut mengadakan lawatan ke rumah perlindungan Baitul Rahmah. Kemuncak program ini kan disambut pada Ahad ini Universiti Teknologi MARA (UiTM) dan mahu program ini berterusan pada masa depan,” kata Anfaal Saari.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Selangor Journal: Selangor aims stronger GDP growth, compete with major regional cities by 2025 - MB
However, the Menteri Besar reminded the participants to pay off their outstanding loans, emphasising that the funds would be redistributed to other eligible entrepreneurs.
Malay Mail: Madani govt’s focus on reviving the economy, creating better quality of life for the people, says finance minister II
“This includes efforts made by the government such as bringing in foreign direct investment through various programmes and missions,” he said in his first press conference since being appointed to the Cabinet on December 12, 2023, here today.
Selangor Kini: Negeri selesai tuntutan skim insurans hampir RM1 juta babit 91 penerima
“Bagi mereka yang telah tamat polisi konvensional, mereka masih boleh melakukan pendaftaran menerusi skim INSAN Takaful. Tiada masalah,” katanya kepada Selangorkini.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.