Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Pameran Buku Antarabangsa Indonesia
28/9/2023
Amat berbesar hati dapat bersama-sama wakil Presiden Indonesia ke 10 dan ke 12, Drs H. Muhammad Jusuf Kalla MUH. JUSUF KALLA di Peluncuran naskah Tuhfat al- Nafiz dan Dinamika Orang Bugis Ke Johor Pada Abad Ke-18
Selangor Journal: MBSJ allocates RM50,000 in special funds for natural disasters
27/9/2023
Earlier, Fauzi said issues raised during the meeting included the budget for tree maintenance to avoid trees falling during the rainy season.
Bergambar di Auditorium Nurcholish Madjid
26/9/2023
Bergambar kenang-kenangan di hadapan Auditorium Nurcholish Madjid, Universitas Paramadina usai Kuliah Umum semalam.
Kunjungan ke Universitas Paramadina
26/9/2023
Kunjungan ke Universitas Paramadina sarat dengan aktiviti produktif seperti pemeteraian memorandum persefahaman (MoU) dan juga diskusi ilmu.
Lawatan ke Perpustakaan Nasional Republik Indonesia.
26/9/2023
Bersama-sama dalam satu sesi lawatan kerja ke Perpustakaan Nasional Republik Indonesia.
Sebelum
Seterusnya
113 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Seterusnya
DALAM BERITA
Selangor Kini: Konvensyen Mahasiswa Timur Tengah himpun lebih 300 anak Selangor
Dato’ Menteri Besar berkata pihaknya menerima lebih 24 kertas cadangan daripada pembentang sepanjang konvensyen yang berlangsung semalam.
Astro Awani: Selangor kenal pasti 97 hotspot banjir
Beliau berkata pihaknya menerusi Unit Pengurusan Bencana Selangor kini berada dalam tahap kesiapsiagaan paling tinggi bagi menghadapi sebarang kemungkinan.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Berita Harian: Bantuan bayaran pendahuluan beli motosikal di Selangor dibuka hingga 1 Mac
Program BikeCare-1000 adalah satu inisiatif Kerajaan Selangor bagi meringankan beban pekerja Gig atau P-hailing dalam bentuk pembayaran pendahuluan pembelian motosikal.
Sinar Harian: 564 projek pembangunan bernilai RM3.41 bilion dilaksana di Selangor tahun ini
Selain itu, antara perkara yang turut diteliti adalah prestasi RP3 RMK12 Selangor yang merekodkan 99.65 peratus atau sejumlah RM6.78 bilion telah dibelanjakan daripada RM6.81 bilion peruntukan bagi tahun lepas.
The Star: Govt aims to address mental health in workplaces
He said the new programme will address this issue, adding that it will be key in enabling workers to provide early intervention for colleagues facing mental health issues.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.