Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
The Star: Polling eve holiday for S’gor
10/11/2022
The proposed public holiday, he said, had received the endorsement of all state executive councillors.
Jadual Kempen 10 November
10/11/2022
InsyaAllah hari ini jam 2 petang saya akan melancarkan ‘Deklarasi Gombak : 5 Tekad untuk 5 Tahun’ sebagai tawaran saya kepada pengundi di Gombak.
Di Dewan Orang Ramai Kampung Changkat, Gombak.
9/11/2022
Program santai jer! Gombak bersama calon Parlimen Gombak bertempat di Dewan Orang Ramai Kampung Changkat, Gombak.
Di Pusat Komuniti Wargamas Sri Gombak
9/11/2022
Di Pusat Komuniti Wargamas Sri Gombak malam ini saya menerangkan bahawa PRU kali ini pilihan adalah jelas di antara kerajaan gagal di bawah BN dan PN serta pasukan Pakatan Harapan yang membawa agenda reformasi tadbir urus serta agenda kebajikan rakyat.
Menyantuni para peniaga dan pengunjung pasar malam Taman Samudra.
9/11/2022
Petang tadi menyantuni para peniaga dan pengunjung pasar malam Taman Samudra.
Sebelum
Seterusnya
264 / 613
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
Tahun Ular Kayu: Simbol Kemakmuran dan Perpaduan di Selangor!
Amirudin Shari mengucapkan Selamat Tahun Baru Cina kepada seluruh masyarakat Tionghoa di Selangor, mengharapkan tahun ini penuh dengan kebahagiaan, kemajuan, dan kesejahteraan.
Amirudin Shari Bertemu Ketua Setiausaha Negara: Perkukuh Sinergi Negeri dan Persekutuan
Amirudin Shari bertemu Ketua Setiausaha Negara, Tan Sri Shamsul Azri, dalam perbincangan strategik memperkukuhkan kerjasama Negeri Selangor dan Kerajaan Persekutuan dengan semangat Malaysia MADANI.
Seterusnya
DALAM BERITA
Selangor Journal: Visit Selangor Year 2025 targets seven mln tourists, focus on ecotourism promotions
Ng’s team, in collaboration with Tourism Selangor, is actively implementing the ‘Nak Bercuti? Pusing Selangor Dulu!’ promotion for the domestic segment and ‘Splendid Selangor, Take Me Anywhere!’ campaign for the international segment.
Berita Harian: Tahun Melawat Selangor 2025 sasar tujuh juta pelancong, promosi tumpu kepada ekopelancongan
Ng berkata, pihaknya dengan kerjasama Tourism Selangor giat melaksanakan promosi 'Nak Bercuti? Pusing Selangor Dulu!' bagi segmen domestik dan`Splendid Selangor, Take Me Anywhere! di peringkat global.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Sinar Harian: DUN Selangor lulus RUU Enakmen Majlis Bandaraya Diraja Klang 2024
RUU itu diluluskan Speaker DUN, Lau Weng San selepas dibacakan Exco Kerajaan Tempatan dan Pelancongan negeri, Datuk Ng Suee Lim sebanyak tiga kali.
Astro Awani: Program Tuisyen Rakyat Selangor ditambah baik dengan aplikasi mudah alih - MB
"Saya gembira melihat perkembangan dari sudut kandungan pembelajaran, kaedah pembentukan video hinggalah aplikasi mudah alih. Portal ini boleh diakses melalui www.eptrs.my." - MB
Sinar Harian: Selangor teroka projek tenaga bina negeri, negara - Amirudin
Menteri Besar berkata, ini kerana MoU bagi meneroka pembangunan berkaitan projek tenaga di Selangor itu adalah sebahagian dari pelengkap Pelan Hala Tuju Peralihan Tenaga Negara (NETR) untuk membina negeri dan negara.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.