Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Persidangan Parti 2023
10/9/2023
Cukup meriah pagi ini bersama rakan-rakan Parti Tindakan Demokratik dalam Persidangan Parti 2023 dengan kehadiran anggota begitu ramai seluruh negara.
Kemenangan di Parlimen Pulai dan DUN Simpang Jeram
9/9/2023
Alhamdulillah, kemenangan di Parlimen Pulai dan DUN Simpang Jeram adalah manifestasi keyakinan rakyat terhadap Kerajaan Perpaduan.
Tahniah kepada DYTM Raja Muda Selangor
9/9/2023
Merafak sembah dan setinggi-tinggi tahniah kepada DYTM Raja Muda Selangor, Tengku Amir Shah yang telah berjaya menawan puncak Gunung Kilimanjaro di Tanzania.
Selangor E-Commerce Xccelerator 2023 (ECX23)
8/9/2023
Selangor E-Commerce Xccelerator 2023 (ECX23) adalah inisiatif terbaru Perbadanan Teknologi Maklumat dan Ekonomi Digital Selangor (Sidec) bagi memacu Selangor dalam ekonomi digital selain menjadi pusat digital terkemuka di Asia Tenggara.
Jelajah Ehsan Rahmah - Sabtu 9 September
8/9/2023
Warga Selangor berpeluang menikmati harga barangan makanan mentah dan asas pada harga lebih rendah berbanding pasaran sempena Jelajah Ehsan Rahmah (JER).
Sebelum
Seterusnya
121 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Seterusnya
DALAM BERITA
Sinar Harian: Selangor perhebat program perpaduan di semua peringkat
"Sudah pasti program perpaduan di negeri Selangor perlu kerap dilaksanakan dan ini membolehkan masyarakat majmuk saling bersatu-padu bagi mencapai keharmonian, walaupun wujud kepelbagaian latar belakang," katanya.
NST: UNGA78: World leaders commit to new targets to end TB by 2030
"The political declaration countries approved today, and the targets they have set, are a commitment to use those tools, and develop new ones, to write the final chapter in the story of TB," he said during the United Nations General Assembly's High-Level Meeting on tuberculosis.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Selangor Kini: Sedia khidmat kutipan sampah pukal sempena raya, tempah melalui i-Clean
“Tahun lepas di Subang Jaya sahaja kita terima lebih 1,000 permintaan dan tahun ini kita akan buat perkara sama tetapi saya nasihatkan jangan daftar pada saat akhir,” katanya.
Harian Metro: Sultan Selangor berkenan rasmi Masjid At-Tuqo, berbuka bersama rakyat
Hadir sama Exco Agama Islam dan Pembudayaan Inovasi Dr Mohammad Fahmi Ngah, Pengerusi Majlis Agama Islam Selangor (MAIS) Tan Sri Abdul Aziz Mohd Yusof dan Pengarah Jabatan Agama Islam Selangor (JAIS) Datuk Mohd Shahzihan Ahmad.
Astro Awani: Kerajaan Selangor rangka strategi giatkan pendaftaran PADU, pastikan tiada keciciran - Amirudin
Beliau berkata selain akan mengadakan perbincangan dengan Kementerian Ekonomi, kerajaan negeri sedang meneliti beberapa cadangan antaranya melalui pendaftaran dari rumah ke rumah oleh sukarelawan di lapangan.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.