Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Majlis Sambutan Maal Hijrah di Masjid Negeri Shah Alam
19/7/2023
Menjunjung kasih DYTM Raja Muda Selangor berangkat ke Majlis Sambutan Maal Hijrah Peringkat Negeri Selangor di Masjid Negeri Shah Alam.
Program Sentuhan Agro MADANI
19/7/2023
Saya bersama-sama dengan Menteri Pertanian dan Keterjaminan Makanan, YB Datuk Seri Mohamad Sabu hadir dalam Program Sentuhan Agro MADANI
Maal Hijrah peringkat negeri Selangor Darul Ehsan
19/7/2023
Alhamdulillah, sambutan Maal Hijrah peringkat negeri Selangor Darul Ehsan semalam.
Jualan Ehsan Rahmah - 20 Julai
19/7/2023
Warga Selangor berpeluang menikmati barangan makanan mentah dan asas pada harga lebih rendah berbanding pasaran sempena Jualan Ehsan Rahmah.
Sinar Harian: Selangor perbanyak kolam takungan atasi banjir kilat
18/7/2023
Menurutnya, urbanisasi menyebabkan peningkatan kekerapan hujan lebat dan longkang sedia ada tidak mampu menampung kapasiti air yang turun serentak.
Sebelum
Seterusnya
146 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM
Alhamdulillah, 10 Ramadan 1446H, berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM dalam Majlis Berbuka Puasa bersama DYMM Sultan Selangor dan DYMM Tengku Permaisuri Selangor di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Seterusnya
DALAM BERITA
Selangor Kini: Luka melecur cepat pulih, doktor pakar anggap Faisal istimewa
Datuk Seri Shahril Mokhtar menjelaskan Faisal atau lebih mesra dipanggil Mickey juga perlu kekal di unit rawatan rapi (ICU) dianggarkan seminggu lagi sebelum dibenarkan pindah ke wad lain.
Astro Awani: Invest Selangor sasar nilai transaksi RM7 bilion melalui SIBS 2024
Ketua Pegawai Eksekutif Invest Selangor Datuk Hasan Azhari Idris berkata SIBS akan diadakan dua kali tahun ini untuk menampung permintaan yang semakin meningkat, susulan sambutan menggalakkan terhadap SIBS tahun lepas.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
BERNAMA: SELANGOR SASAR JUALAN RM550,000 PADA EKSPO MALAYSIA FEST 2024 DI SINGAPURA
Izham berkata kerajaan negeri turut menanggung kos logistik dan sewaan di ekspo itu bagi kesemua 11 usahawan berkenaan yang dianggarkan berjumlah RM200,000.
Selangor Kini: Air Selangor diiktiraf syarikat terbaik kategori perkhidmatan air
Ketua pegawai eksekutifnya berkata anugerah pengurusan komuniti itu merupakan penghormatan terhadap usaha berterusan agensi itu membekalkan bekalan air bersih di Selangor, Kuala Lumpur dan Putrajaya.
Selangor Journal: Selangor MB confident Malaysia can become economic powerhouse
Amirudin said there is a new vision propelled by the Unity Government, led by Prime Minister Datuk Seri Anwar Ibrahim, to rally local and international investors’ confidence in Malaysia’s efforts to achieve its ambitions as a major economic centre.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.