Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
19,103 keluarga asnaf di negeri ini menerima bantuan sewa rumah
6/6/2023
Lembaga Zakat Selangor (LZS) merekodkan 19,103 keluarga asnaf di negeri ini menerima bantuan sewa rumah
RM6 juta untuk ibadah korban sempena Hari Raya Aidiladha
6/6/2023
InsyaAllah, tahun ini Kerajaan Negeri akan membelanjakan RM6 juta untuk ibadah korban sempena Hari Raya Aidiladha.
Jelajah Ehsan Rakyat - Rabu
6/6/2023
Warga Selangor berpeluang menikmati harga barangan makanan mentah dan asas pada harga lebih rendah berbanding pasaran sempena Jelajah Ehsan Rakyat (JER).
Program Santuni Pusat Kebajikan Masyarakat
1/6/2023
Sebanyak 20 pusat kebajikan menerima geran RM5,000 daripada Kerajaan Negeri menerusi program Santuni Pusat Kebajikan Masyarakat.
Menyuburkan usaha pengajian kitab-kitab turath
1/6/2023
Festival Turath Islami Selangor menyuburkan usaha pengajian kitab-kitab turath untuk membentuk siasah dan keperibadian Muslim.
Sebelum
Seterusnya
162 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM
Alhamdulillah, 10 Ramadan 1446H, berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM dalam Majlis Berbuka Puasa bersama DYMM Sultan Selangor dan DYMM Tengku Permaisuri Selangor di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Seterusnya
DALAM BERITA
Kosmo: Selangor tampung subsidi kalau tarif air naik
“Saya akan menilai balik, kalau ada keperluan naik, kita naikkan. Namun, kalau ia membebankan mungkin kerajaan negeri akan ‘counter’ subsidi dengan simpanan yang kita ada,” katanya ketika ditemui pemberita selepas merasmikan kilang baharu UMW Grant di Pulau Indah, hari ini.
Selangor Journal: Selangor, Jakoa cooperate to develop Orang Asli, focus on education — Exco
“We also want to focus on socio-economic development, including infrastructure and village road facilities like the water supply, the electricity supply, and telecommunications facilities,” - State EXCO for Orang Asli and minority affairs, V. Papparaidu.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Selangor Journal: Exco: Selangor mulls expansion of MamaKerja initiative to include housewives
State executive councillor for women empowerment and welfare Anfaal Saari said the expansion review of the programme was following the overwhelming response received from the public.
Selangor Kini: Inisiatif MamaKerja bakal program tahunan Selangor, bantu golongan wanita
Jelasnya setiap DUN bakal menerima 20 peruntukan dan wakil pusat khidmat masing-masing akan memilih wanita berkelayakan bagi mengisi permohonan MamaKerja menerusi aplikasi Selangkah.
Berita Harian: Angka korban serangan Zionis di Gaza lepasi 33,000
Perang Israel-Gaza, kini sudah memasuki hari ke-181, sehingga mendorong 85 peratus penduduk Gaza berpindah ketika kekurangan makanan, air bersih, dan ubat-ubatan yang semakin teruk, manakala 60 peratus daripada infrastruktur itu sudah rosak atau musnah, menurut PBB.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.