Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
5 perkara menarik untuk anak muda
4/8/2023
5 perkara menarik untuk anak muda dalam Tawaran Kita Selangor jika Kerajaan Perpaduan diberi mandat mentadbir Selangor.
Minum petang di Kampung Laksamana
4/8/2023
Kata penduduk, mereka sepakat memilih perpaduan kerana ia adalah asas kestabilan dan kemakmuran negeri ini
Solat Jumaat di Masjid Jamiatus Solahiah
4/8/2023
Menunaikan Solat Jumaat di Masjid Jamiatus Solahiah, Sungai Tua.
Tindakan undang-undang terhadap Dato’ Seri Muhammad Sanusi Md Nor
4/8/2023
Saya telah meneliti ucapan YAB Dato Seri Muhammad Sanusi Md Nor di Jelajah Mega PN Best baru-baru ini.
Tawaran Kita Selangor adalah tawaran terbaik untuk wanita di Selangor
4/8/2023
Selain dari mengekalkan program sedia ada yang memperkasa wanita, kita juga memperkenalkan Wanita Kita Selangor
Sebelum
Seterusnya
148 / 612
NASIONAL
Melawat Bazar Ramadan Kampung Laksamana.
Melawat Bazar Ramadan Kampung Laksamana.
Menunaikan kewajipan membayar zakat di Masjid An-Nur
Di Gombak tadi, saya berkesempatan menunaikan kewajipan membayar zakat di Masjid An-Nur
Solat Asar berjemaah bersama kariah Masjid An-Nur di Kampung Wira Damai.
Alhamdulillah, menunaikan solat Asar berjemaah bersama kariah Masjid An-Nur di Kampung Wira Damai.
Majlis Perasmian Gudang Makanan Selangor (GMS) di Pelabuhan Klang.
Majlis Perasmian Gudang Makanan Selangor (GMS) di Pelabuhan Klang.
Melancarkan Gudang Makanan Selangor (GMS) yang terletak di Pelabuhan Klang
Alhamdulillah, Kerajaan Negeri Selangor hari ini melancarkan Gudang Makanan Selangor (GMS) yang terletak di Pelabuhan Klang
Solat Asar & Penyerahan Sumbangan Anak Yatim Kariah Masjid An Nur di Masjid Kg Wira Damai.
Solat Asar & Penyerahan Sumbangan Anak Yatim Kariah Masjid An Nur di Masjid Kg Wira Damai.
Program Tautan Kasih Aidilfitri DUN Sungai Tua
Menyampaikan sumbangan serta cenderamata kepada 500 penerima daripada golongan B40, asnaf, dan fakir miskin di DUN Sungai Tua.
Seterusnya
DALAM BERITA
The Sun Daily: El Nino: Local crops, food supplies under control, unaffected - Mohamad Sabu
In the meantime, he said the ministry is expected to meet with the Ministry of Natural Resources and Environmental Sustainability next week to prepare for the country to face the dry season.
Selangor Journal: MB honours Selangor badminton stars at BATC 2024
State executive councillor for youth, sports and entrepreneurship Najwan Halimi also stated that he hopes to see the Malaysian badminton athletes reach at least the quarterfinals.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Metro: Selangor meterai MoU dengan beberapa syarikat teknologi di Jerman
Hulu Selangor: Kerajaan Negeri Selangor menerusi beberapa anak syarikat termasuk Menteri Besar Selangor (Pemerbadanan) (MBI) telah memeterai memorandum persefahaman (MoU) dengan beberapa syarikat teknologi di Jerman untuk memajukan lagi negeri itu. Menteri Besar Datuk Seri Amirudin Shari berkata MoU itu, yang membabitkan syarikat teknologi seperti Siemens, KNX dan Mendix, ditandatangani ketika beliau bersama delegasi Malaysia melawat Jerman baru-baru ini bagi menyertai Hannover Messe iaitu forum dan pameran teknologi. "Ini semua memberikan peluang untuk meningkatkan sumber manusia dalam negeri kita di samping menambah pelaburan bernilai tinggi dan mampu membawa peluang pekerjaan kepada semua rakyat di Selangor," katanya. Beliau berkata demikian ketika berucap pada program Riuh Raya #KitaSelangor 2024 di sini malam ini. Amirudin juga berkata Selangor terbuka untuk menjadi 'rumah' dan 'payung' kepada semua rakyat Malaysia yang berhijrah ke negeri itu atas semangat kebersamaan serta perpaduan.
Sinar Harian: Sultan Selangor titah kerajaan negeri taja 36 jemaah haji
"Baginda turut mengingatkan jemaah agar terus mengekalkan disiplin diri semasa berada di Tanah Suci, serta menjaga nama baik Selangor dan Malaysia," tambah kenyataan itu.
Selangor Kini: MB: Peruntuk dana kebajikan lebih besar, penuhi keperluan semasa rakyat
Amirudin berkata program kebajikan negeri sentiasa ditambah baik termasuk menambah peruntukan beberapa program termasuk Bantuan Kehidupan Sejahtera Selangor (Bingkas), Skim Mesra Usia Emas (SMUE) dan Jom Shopping Perayaan.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.