Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Persidangan Parti 2023
10/9/2023
Cukup meriah pagi ini bersama rakan-rakan Parti Tindakan Demokratik dalam Persidangan Parti 2023 dengan kehadiran anggota begitu ramai seluruh negara.
Kemenangan di Parlimen Pulai dan DUN Simpang Jeram
9/9/2023
Alhamdulillah, kemenangan di Parlimen Pulai dan DUN Simpang Jeram adalah manifestasi keyakinan rakyat terhadap Kerajaan Perpaduan.
Tahniah kepada DYTM Raja Muda Selangor
9/9/2023
Merafak sembah dan setinggi-tinggi tahniah kepada DYTM Raja Muda Selangor, Tengku Amir Shah yang telah berjaya menawan puncak Gunung Kilimanjaro di Tanzania.
Selangor E-Commerce Xccelerator 2023 (ECX23)
8/9/2023
Selangor E-Commerce Xccelerator 2023 (ECX23) adalah inisiatif terbaru Perbadanan Teknologi Maklumat dan Ekonomi Digital Selangor (Sidec) bagi memacu Selangor dalam ekonomi digital selain menjadi pusat digital terkemuka di Asia Tenggara.
Jelajah Ehsan Rahmah - Sabtu 9 September
8/9/2023
Warga Selangor berpeluang menikmati harga barangan makanan mentah dan asas pada harga lebih rendah berbanding pasaran sempena Jelajah Ehsan Rahmah (JER).
Sebelum
Seterusnya
121 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Seterusnya
DALAM BERITA
Sinar Harian: Anwar, isteri hadir Majlis Makan Malam Yayasan Universiti Selangor
Majlis yang berlangsung hampir dua jam tersebut turut dihadiri isteri Perdana Menteri, Datuk Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail dan Menteri Besar Selangor, Datuk Seri Amirudin Shari.
Astro Awani: 11 new transportation, logistics projects introduced - PM
The projects in question are the construction of Pan Borneo Highway Sabah Phase 1B; Penang Light Rail Transit (LRT) Project; expansion of Penang International Airport; redevelopment of Sultan Abdul Aziz Shah Airport, Subang; and the upgrade of the East-West Highway from Gerik, Perak to Jeli, Kelantan.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
The Star: S'gor polluters still face mandatory jail terms, fines of up to RM10mil if found guilty, says exco rep
Selangor Kini: Selangor teroka industri tenaga, pacu ekonomi seiring melestari alam sekitar
Dato’ Menteri Besar berkata agensi dan anak syarikat diarah membuat perancangan serta menjadikan elemen itu sebagai peluang untuk lebih berinovasi sekali gus beradaptasi dengan perubahan tenaga.
Sinar Harian: iClean Selangor, ATDReC terima pengiktirafan
Menurutnya, pengiktirafan berganda itu menekankan impak besar aplikasi dalam merevolusikan pengurusan sisa dan penerimaan positif orang awam sekali gus menjadi bukti kecemerlangan serta kepercayaan pengguna.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.