Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Mengangkat sumpah selaku Ahli Dewan Negeri N16 Sungai Tua
19/9/2023
Alhamdulillah, hari ini secara rasmi saya telah mengangkat sumpah selaku Ahli Dewan Negeri N16 Sungai Tua buat penggal keempat.
Sambutan 25 Tahun Reformasi
19/9/2023
Ayuh bersama-sama kita meriahkan Sambutan 25 Tahun Reformasi dan Perasmian MATC Perdana KEADILAN Selangor esok.
The Star: Budget 2024 to focus on M40 group and SMEs
19/9/2023
“We want to empower them,” he said at a press conference after attending the Budget 2024 Roadshow at the state secretariat building here yesterday.
Prosiding pendengaran dan penjelasan dari Peguam Negara
18/9/2023
Rakyat berhak mendengar secara langsung prosiding pendengaran dan penjelasan dari Peguam Negara.
TVET perlu diperkenalkan awal
18/9/2023
Ketika perbahasan Rancangan Malaysia Ke-12 (RMK12), saya menekankan situasi semasa yang jelas memerlukan TVET diperkenalkan kepada generasi muda seawal belasan tahun lagi.
Sebelum
Seterusnya
116 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Seterusnya
DALAM BERITA
NST: Controversial hilltop project in Bukit Antarabangsa to be brought before NPPC
The proposed project which includes a 37-level high rise apartment in a landslide-prone area has left residents feeling uneasy fearing potential disasters in the landslide-prone area.
Astro Awani: Pameran halal MIHAS 2023 berlangsung 12 hingga 15 Sept
Bertemakan "Paving the Way of Halal", MIHAS 2023 akan menampilkan trend, teknologi dan inovasi terkini meliputi 13 kluster industri halal. Pameran berkenaan diadakan secara hibrid, menggabungkan pameran fizikal dengan platform dalam talian yang boleh diakses 24 jam sehari sepanjang pameran berlangsung.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Berita Harian: 44 premis makanan diarah tutup di Selangor dalam tempoh empat bulan
Pengarah Kesihatan Selangor Dr Ummi Kalthom Shamsudin berkata, arahan penutupan diambil disebabkan adanya lipas, lalat dan tikus selain mendapat markah dimerit yang sangat rendah dalam penilaian operasi.
Sinar Harian: Selangor ambil langkah awal di kawasan tanah runtuh
Exco Infrastruktur dan Pertanian Selangor, Ir Izham Hashim berkata, penyelarasan awal dan tindakan segera di tempat kejadian telah diambil antaranya pemakluman awal pada persimpangan menghala ke lokasi kejadian.
Astro Awani: Proses pengambilan tanah projek ECRL di Selangor berjalan lancar - Loke
Loke yakin proses itu dapat diselesaikan mengikut jadual dengan kerjasama kerajaan negeri selain pengalaman syarikat kontraktor yang berjaya menyelesaikan proses pengambilan tanah di Kelantan, Terengganu dan Pahang sebelum ini.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.