Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Majlis Ihya’ Ramadan DYMM Sultan Selangor
14/3/2024
Majlis Ihya’ Ramadan DYMM Sultan Selangor bersama rakyat di Masjid Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah, Shah Alam.
Tunaikan zakat fitrah
13/3/2024
Selain berpuasa, kewajipan menunaikan zakat fitrah di bulan Ramadan jangan dilupakan.
DOA MEMOHON PETUNJUK DAN KETEGUHAN HATI DARI ALLAH SWT
13/3/2024
Hari ini kita akan belajar sepotong ayat al-Quran iaitu ayat 8 dalam surah Ali ‘Imran sebagai sebuah doa yang kita boleh amalkan dalam kehidupan seharian.
Sinar Harian: Skim Smart Sewa: Shah Alam antara lokasi tumpuan, permintaan tinggi
11/3/2024
Sebanyak 28 unit RSKU jenis B dibeli Lembaga Perumahan dan Hartanah Selangor (LPHS) membabitkan peruntukan RM2.8 juta untuk program Skim Smart Sewa.
Hari pertama sesi persekolahan baharu di SK Bandar Bukit Mahkota.
11/3/2024
Pagi ini saya berkesempatan meninjau hari pertama sesi persekolahan baharu di SK Bandar Bukit Mahkota.
Sebelum
Seterusnya
37 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Tahun Ular Kayu: Simbol Kemakmuran dan Perpaduan di Selangor!
Amirudin Shari mengucapkan Selamat Tahun Baru Cina kepada seluruh masyarakat Tionghoa di Selangor, mengharapkan tahun ini penuh dengan kebahagiaan, kemajuan, dan kesejahteraan.
Seterusnya
DALAM BERITA
Selangor Kini: Hijrah peruntuk RM4.92 juta bimbing 949 individu berniaga
“Kita masih ada peruntukan untuk membiayai skim pinjaman ini, jadi pemohon yang tidak pernah menjalankan aktiviti perniagaan tetapi ingin belajar berniaga sendiri boleh mohon,” katanya.
The Star: PKNS eyes RM1bil in sales
“PKNS is targeting RM1bil this year, but due to the slow economy, we have only achieved RM600mil in sales thus far. Hopefully, the economy will improve next year and we will be able to launch the projects as planned,” - Md Kamarzan
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Astro Awani: KPM umum enam inisiatif antaranya lonjak kapasiti guru digital
Selain itu, beliau berkata turut dilaksanakan ialah kerjasama KPM dengan Apple Professional Learning Specialist Malaysia untuk melatih dan membimbing 100,000 guru untuk diiktiraf sebagai 'Apple Teacher'.
Selangor Kini: Pesta buku KL: Pavilion Selangor saji aktiviti menarik, maklumat inisiatif negeri
Menurut Perbadanan Perpustakaan Awam Selangor (PPAS) pelbagai aktiviti menarik turut disajikan di reruai Pavilion Selangor di aras tiga Pusat Dagangan Dunia Kuala Lumpur dari jam 10 pagi hingga 10 malam.
The Star: S’gor cops planning AI-equipped CCTV rollout
“The cost of CCTVs are much cheaper now, so it makes sense that we use cameras that have good specifications,” said Selangor police chief Comm Datuk Hussein Omar Khan.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.