Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Selamat Ulangtahun ke-24 Parti KEADILAN
4/4/2023
Perjuangan berlandaskan prinsip keadilan dan reformasi demi mewujudkan Malaysia yang adil dan dihormati akan terus dijunjung.
Selangor Journal: Selangor sets funds, support services for autistic children
3/4/2023
Another initiative is the establishment of an AnIS centre which provides screening and intervention efforts for autistic children, as well as an AnIS special preschool.
Selangor TV: 23 rumah anak yatim seliaan YIDE terima sumbangan
3/4/2023
Sebanyak 23 rumah anak yatim seliaan Yayasan Islam Darul Ehsan (YIDE) menerima sumbangan sebanyak RM212,000 sumbangan syarikat Central Sugar Refinery Sdn. Bhd., semalam.
Hari ini Surah Al-Baqarah ayat 133
3/4/2023
Majlis Iftar di Gombak bersama para wakil agensi kerajaan
3/4/2023
Alhamdulillah syukur Majlis Iftar di Gombak bersama para wakil agensi kerajaan berjalan lancar.
Sebelum
Seterusnya
187 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM
Alhamdulillah, 10 Ramadan 1446H, berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM dalam Majlis Berbuka Puasa bersama DYMM Sultan Selangor dan DYMM Tengku Permaisuri Selangor di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Seterusnya
DALAM BERITA
Berita Harian: Selangor sasar nilai pelaburan RM45 bilion tahun ini
"Berdasarkan momentum dan prestasi pelaburan yang memberangsangkan, kerajaan negeri yakin jumlah pelaburan yang diunjurkan akan mampu dicapai pada penghujung tahun 2023 kelak," katanya.
Sinar Harian: 20,000 Kupon Rahmah PLATS untuk rakyat Selangor
Berdasarkan jadual jelajah yang dikongsi program bermula di pasar pagi Sungai Buloh Jeram (19 November), pasar malam Sri Andalas (21 November), pasar malam Taman Perwira (22 November) dan pasar malam Bandar Batu Selayang (23 November).
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Selangor Journal: Exco encourages creative expressions to uplift Selangor as cultural hub
“The 2024 Design and Craft Festival (Tukang), organised by Tourism Selangor, is among the excellent examples of events to nurture arts and heritage. A programme like this can also attract tourist to the state.
Selangor Kini: Lindungi ikan tempatan, negeri bakal kuat kuasa larangan lepas spesies asing
“Isu perlu diatasi segera bagi melindungi sumber protein negeri. Cadangan enakmen sudah dibawa ke Majlis Mesyuarat Kerajaan Negeri dan berada di fasa akhir. Sekarang sedang diperhalusi peringkat perundangan,” kata Ir Izham Hashim
Sinar Harian: 152 asnaf di Selangor sudah keluar daripada belenggu kemiskinan
Menurutnya, seramai 152 daripada 1,400 asnaf yang mengikuti program keusahawanan tahun lepas berjaya keluar dari kepompong kemiskinan.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.