Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Jelajah Ehsan Rahmah 27 Feb
26/2/2024
Warga Selangor berpeluang menikmati harga barangan makanan mentah dan asas pada harga lebih rendah berbanding pasaran sempena Jelajah Ehsan Rahmah (JER).
Salam Nisfu Syaaban
25/2/2024
Semoga kita semua diberi kesempatan dan kesihatan untuk bertemu bulan Ramadan Al Mubarak akan datang, insya-Allah.
Syaaban yang mulia
25/2/2024
Di bulan Syaaban yang mulia ini marilah kita bersama-sama menghidupkan malam dengan zikir dan selawat.
Program Madani Rakyat Zon Tengah
25/2/2024
Alhamdulillah Program Madani Rakyat Zon Tengah di Kuala Selangor telah berlangsung dengan jaya.
Menunaikan Solat Subuh berjemaah di Masjid Kampung Nakhoda
24/2/2024
Alhamdulillah pagi ini bersama para jemaah dan kariah Masjid Kampung Nakhoda menunaikan Solat Subuh berjemaah.
Sebelum
Seterusnya
50 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Seterusnya
DALAM BERITA
Sinar Harian: Tiga kekal, tujuh muka baharu anggotai Exco Selangor
Dalam majlis itu, 10 ADUN mengangkat sumpah terdiri daripada tiga wakil rakyat Parti Keadilan Rakyat (PKR) iaitu Dr Mohammad Fahmi Ngah (Seri Setia), Najwan Halimi (Kota Anggerik) dan Borhan Aman Shah (Tanjung Sepat).
The Sun Daily: LZS collects RM562m in tithes until July this year
“Selangor has thousands of business entities, whether they are private businesses, partnership companies, cooperatives and so on. Therefore, LZS always aims to increase business zakat collection every year." - Chief Executive Officer (CEO) Mohd Sabirin Mohd Sarbini.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Sinar Harian: PKNS Selangor Masters 2024 tawar hadiah bernilai hampir RM1 juta
Selain itu ujarnya, kerajaan Selangor bakal menawarkan biasiswa pemain terbaik dari negeri itu untuk menjalani latihan dan meningkatkan kemahiran golf di UUM International School Melaka.
Selangor Kini: EXCO: 724 pusat tahfiz tidak berdaftar, pengusaha digesa sertai program pemutihan
“Perkara ini penting untuk memastikan keselamatan serta kebajikan pelajar dan guru terus terjamin. Skop pemutihan ini hanya melibatkan pusat yang dibina dan beroperasi sehingga 31 Disember lalu sahaja,” katanya menerusi kenyataan.
Selangor Journal: Exco vows quality education for all, including those with special needs
One such initiative, she said, is an educators’ workshop on managing the learning behaviours of students with special education needs (MBPK).
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.