Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Majlis Sambutan Nuzul Al-Quran di Masjid Al-Khairiyah, Taman Sri Gombak.
18/3/2025
Majlis Sambutan Nuzul Al-Quran di Masjid Al-Khairiyah, Taman Sri Gombak.
Sambutan Nuzul Al-Quran Masjid Al Khairiyah dan Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H.
18/3/2025
Sambutan Nuzul Al-Quran Masjid Al Khairiyah dan Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H.
Episod 17, 30 Hari 30 Ayat
18/3/2025
Surah Al-Mulk: Iman, Tawakal & Nikmat Allah
Sambutan Nuzul al-Quran dan Pelancaran Festival Turath Islami Selangor 2025 hari ini di Shah Alam.
18/3/2025
Sambutan Nuzul al-Quran dan Pelancaran Festival Turath Islami Selangor 2025 hari ini di Shah Alam.
Pelancaran Festival Turath Islami Selangor 2025
18/3/2025
Pelancaran Festival Turath Islami Selangor 2025
Seterusnya
1 / 605
NASIONAL
Kempen di Padas, Inanam bersama Sdr Petro Galim, calon PKR dan Warisan PLUS
Saya percaya kepimpinan YAB Datuk Seri Panglima Hj Mohd Shafie Apdal dan Warisan Plus akan dapat membantu rakyat Inanam menyelesaikan masalah tempatan dan mengecapi kemakmuran.
Sokongan buat calon PKR Sabah, Sdr Peto Galim
Warisan Plus adalah pilihan terbaik Sabah pada hari esok.
Acara di Kampung Sawah, Tamparuli oleh parti UPKO
Saya mengajak rakyat di sini untuk berikan sokongan penuh kepada Datuk Seri Panglima Mohd Shafie Apdal dan calon Tamparuli Sdr Alijus Sipil.
Menziarah warga Sabah bersama calon Warisan Plus dan PKR Sabah, Sdr Alijus Sipil
Kami menziarahi komuniti warga emas yang menyatakan mereka inginkan potensi sebenar negeri Sabah direalisasikan.
Sokongan buat Sdr Alijus Sipil, calon PKR Sabah
Kami terus teguh bersama jentera PKR dan Warisan Plus.
Menziarahi Warga Emas di Tanjung Pasir, Tempasuk
Calon PKR Sabah dan Warisan+ Sdr Mustapha Sakmud berikrar untuk menjaga kebajikan komuniti warga emas dan OKU di sini.
Majlis KEADILAN dan Warisan Plus di DUN Api Api
Undilah calon KEADILAN, Datuk Christina Liew agar masa depan anak-anak di Api Api terjamin.
Sebelum
Seterusnya
DALAM BERITA
Amirudin Shari Sampaikan Berita Baik: Kenaikan Gaji untuk 21,000 Penjawat Awam Selangor!
Kenaikan gaji ini akan memberi manfaat kepada lebih 21,000 penjawat awam di pelbagai jabatan dan agensi. Inisiatif ini adalah sebahagian daripada usaha berterusan kami untuk memastikan penjawat awam kita diberi imbuhan yang sewajarnya dan bermotivasi untuk terus memberikan perkhidmatan terbaik kepada rakyat Selangor. Kenaikan ini akan membantu meningkatkan kualiti hidup mereka dan memastikan mereka diberi ganjaran atas sumbangan mereka yang tidak ternilai.
Selangor Journal: Selangor IC Design Park 2.0 in the works
According to state executive councillor investment, trade, and mobility Ng Sze Han, this initiative is driven by the high demand from industry players, and discussions with the Federal government pertaining to the second park are ongoing.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
The Star: Students encouraged to don their masks
Dr Zaliha said she would meet Education Minister Fadhlina Sidek soon to discuss the guidelines and standard operating procedure for students, which will be issued before school reopens next week.
Selangor Kini: MB jangka lebih 90,000 pengunjung meriahkan rumah terbuka negeri
“Program bermula di Sepang esok diikuti Hulu Selangor pada Sabtu dan Klang (Ahad),” kata Dato’ Seri Amirudin Shari pada majlis rumah terbuka Permodalan Negeri Selangor Berhad (PNSB) di sini hari ini.
The Malaysian Insight: Dengue cases down 22% on previous week
According to Radzi, 116 hotspots were reported this week, seven more than the previous week, 62 of which were in Selangor, 32 in Penang, eight in Sabah, seven in Kuala Lumpur and Putrajaya, three in Perak, two in Kedah, and one each in Sarawak and Labuan.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.