Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Pelaburan tinggi sebanyak RM55.3 bilion
25/3/2024
Selangor terus menerima pelaburan tinggi sebanyak RM55.3 bilion pada tahun lalu dalam pelbagai sektor
RM40,000 bagi Platform Selangor (PLATS) Masuk Bazar
25/3/2024
Menteri Besar Selangor (Pemerbadanan) atau MBI memperuntuk RM40,000 bagi menjayakan kempen Platform Selangor (PLATS) Masuk Bazar
Selamat Hari Polis ke-217
25/3/2024
Saya ingin mengucapkan Selamat Hari Polis ke-217 buat anggota Polis Diraja Malaysia (PDRM) di Selangor dan seluruh Malaysia.
Program Bubur Lambuk Rumpun Selangor
22/3/2024
Petang semalam saya dan Diana menyertai Program Bubur Lambuk Rumpun Selangor di Tanjung Karang anjuran YB Datuk Rizam Ismail.
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat di Daerah Tanjung Karang.
22/3/2024
Alhamdulillah, DYMM Sultan Selangor diiringi DYTM Raja Muda Selangor berkenan berangkat ke Masjid At Tuqo, Tanjung Karang bagi menyempurnakan majlis ini.
Sebelum
Seterusnya
31 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM
Alhamdulillah, 10 Ramadan 1446H, berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM dalam Majlis Berbuka Puasa bersama DYMM Sultan Selangor dan DYMM Tengku Permaisuri Selangor di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Seterusnya
DALAM BERITA
Sinar Harian: Selangor capai sasaran kutipan hasil RM2 bilion
"Biasanya akan ada ‘surplus’ terutama pelabur-pelabur yang datang dan sebagainya, jadi saya boleh anggarkan minimum kita boleh dapat RM2.3 bilion hingga RM2.4 bilion tetapi untuk mencapai RM2.5 billion itu tidak mustahil," katanya pada Selasa.
Harian Metro: Polis Selangor tawar diskaun saman trafik 50 peratus
Polis Selangor dalam satu hantaran di Facebook berkata, diskaun itu diberikan bagi semua jenis saman kecuali kesalahan membabitkan kemalangan, tidak boleh kompaun (NC), saman Op Selamat, dan bicara mahkamah.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Selangor Kini: MBSA tanggung kos selenggara Pasar Moden Seksyen 6 RM20,000 sebulan
Susulan itu, Datuk Bandar Dato’ Mohd Fauzi Mohd Yatim berkata pihaknya mencadangkan untuk menaikkan kadar sewaan bagi menambah baik aspek tanggungan pengurusan dan penyelenggaraan pasar berkenaan.
Berita Harian: Kemurkaan Sultan Selangor gambaran kemarahan, kekecewaan peminat bola sepak terhadap MFL - Amirudin
"Titah Sultan Selangor dizahirkan setelah tindakan MFL yang bukan sahaja mengenakan denda RM100,000 kepada pasukan Selangor FC, tetapi menambah hukuman dengan memaksa perlawanan di Selangor dimainkan tanpa penonton," katanya dalam satu kenyataan hari ini.
Malay Mail: MB announces crowdfunding to pay Selangor FC’s RM100,000 fine, slams Malaysian Football League for lack of empathy
Selangor FC previously asked for the game to be postponed due to its players’ security concerns following the attack on Faisal as well as other incidents against footballers nationwide.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.