Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Kad perakuan nikah atau menggantikan kad baharu secara digital
14/1/2024
Pasangan pengantin di Selangor kini boleh memohon kad perakuan nikah atau menggantikan kad baharu secara digital di Jabatan Agama Islam Selangor (JAIS).
Memulakan tahun baru 2024
13/1/2024
Memulakan tahun baru 2024 yang sarat dengan pelbagai aktiviti. Bersyukur dengan semua permulaan tahun yang amat produktif.
RM275,000 bagi bantuan peralatan penangkapan ikan
13/1/2024
Kerajaan Negeri belanja RM275,000 bagi bantuan peralatan penangkapan ikan dan bakul makanan kepada nelayan di lima daerah
Solat Jumaat di Masjid Kampung Seri Kedah, Sekinchan
12/1/2024
Baru-baru ini saya menunaikan Solat Jumaat di Masjid Kampung Seri Kedah, Sekinchan.
Bantuan tunai RM12,000 kepada enam mangsa kebakaran
12/1/2024
Bantuan tunai RM12,000 kepada enam mangsa kebakaran di Taman Bukit Mewah dan Kampung Sungai Sekamat, Kajang
Sebelum
Seterusnya
61 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM
Alhamdulillah, 10 Ramadan 1446H, berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM dalam Majlis Berbuka Puasa bersama DYMM Sultan Selangor dan DYMM Tengku Permaisuri Selangor di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Seterusnya
DALAM BERITA
Selangor Journal: MB bentang perkembangan IDRISS, mudahkan penduduk terima maklumat
Bagi membolehkan rakyat Selangor mengikuti persidangan kali ini, Kerajaan Negeri menayangkan secara langsung melalui Selangor TV Live di laman sesawang selangortv.my atau YouTube.
Berita Harian: 1,000 sertai Selangor International Race
Penganjuran acara yang memasuki edisi kedua itu mendapat sambutan hangat apabila disertai 1,000 peserta dalam dan luar negara yang berentap untuk merebut kejuaraan.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Kosmo: Bubar DUN - Amirudin dijangka mengadap Sultan Selangor minggu ketiga Jun
Jelas Amirudin yang merupakan Pengerusi Pakatan Harapan (PH) Selangor, tarikh-tarikh yang akan diperkenankan Sultan nanti akan memberikan peluang kepada Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) membuat Pilihan Raya Negeri (PRN) sekali.
Malaysia Gazette: MB yakin ‘kesesakan’ Rumah Terbuka Madani Selangor isyarat sokongan rakyat
Dalam pada itu, kata Amirudin lagi, kerajaan negeri berazam dan bertekad melaksanakan dasar-dasar serta pelaksanaan agar negeri ini menjadi negeri ‘tahan uji’.
Berita Harian: Projek Kompleks Sukan Shah Alam, 10 tapak dikenal pasti untuk proses tukar tanah
Menteri Besar, Datuk Seri Amirudin Shari, berkata pemaju masih dalam proses penelitian termasuk nilai tanah yang perlu bersesuaian dengan kos keseluruhan pembangunan kompleks sukan baharu itu.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.