Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Melonjakkan penggunaan teknologi hijau
6/11/2023
Sebagai sokongan kepada hasrat Kerajaan Persekutuan melonjakkan penggunaan teknologi hijau, saya turut menekan kepentingan membangunkan ekosistem tenaga secara terancang dan menyeluruh.
JANJI 100 HARI, SELESAI DALAM TEMPOH 76 HARI !
6/11/2023
Hari ini, satu lagi tawaran Tekad Kita Selangor dipenuhi Kerajaan Negeri Selangor
90 per cent rate penetration in digital payments segment
6/11/2023
Selangor and Penang have achieved a remarkable 90 per cent rate of user penetration in the digital payments segment in the public sector up to October this year.
Saksikan siaran Majlis Penyempurnaan Tekad Pendidikan
6/11/2023
Saksikan siaran langsung Majlis Penyempurnaan Tekad Pendidikan #KitaSelangor Penyerahan E-Baucar Buku kepada Mahasiswa Negeri Selangor Tahun 2023 bertempat di Dewan Persada Canselori UKM Bangi.
Harian Metro: Baucar buku RM200 kepada mahasiswa Selangor minggu depan
6/11/2023
"Kita dah penuhi dalam tempoh 100 hari kesemua janji. Insya-Allah kita tekad untuk meneruskan beberapa perkara lain lagi yang akan diumumkan dari semasa ke semasa," katanya.
Sebelum
Seterusnya
96 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Seterusnya
DALAM BERITA
Sinar Harian: Selangor kesan aktiviti pembakaran secara haram di Kuala Langat
Ujar Jamaliah, semakan mendapati terdapat pelanggaran syarat oleh pemilik tanah yang menjadikan tanah pertanian sebagai tempat mengumpul atau melupus sampah secara haram.
Sinar Harian: KPS Berhad barakan pembangunan bola sepak Selangor
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Kosmo: Bubar DUN - Amirudin dijangka mengadap Sultan Selangor minggu ketiga Jun
Jelas Amirudin yang merupakan Pengerusi Pakatan Harapan (PH) Selangor, tarikh-tarikh yang akan diperkenankan Sultan nanti akan memberikan peluang kepada Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) membuat Pilihan Raya Negeri (PRN) sekali.
Malaysia Gazette: MB yakin ‘kesesakan’ Rumah Terbuka Madani Selangor isyarat sokongan rakyat
Dalam pada itu, kata Amirudin lagi, kerajaan negeri berazam dan bertekad melaksanakan dasar-dasar serta pelaksanaan agar negeri ini menjadi negeri ‘tahan uji’.
Berita Harian: Projek Kompleks Sukan Shah Alam, 10 tapak dikenal pasti untuk proses tukar tanah
Menteri Besar, Datuk Seri Amirudin Shari, berkata pemaju masih dalam proses penelitian termasuk nilai tanah yang perlu bersesuaian dengan kos keseluruhan pembangunan kompleks sukan baharu itu.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.