Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Proses undi awal bagi N16 DUN Sungai Tua
8/8/2023
Pagi ini saya telah meninjau proses undi awal bagi N16 DUN Sungai Tua di Depot Bekalan Tentera, Jalan Kuching.
Siaran langsung Sidang Media Khas Dato' Seri Amirudin Shari
8/8/2023
Saksikan siaran langsung Sidang Media Khas Dato' Seri Amirudin Shari, Pengerusi Pakatan Harapan Selangor bertempat di Pusat Khidmat Rakyat Parlimen Gombak
Meningkatkan perkhidmatan kerajaan termasuk PBT sentiasa menjadi sasaran
7/8/2023
Di bawah tekad ketiga dalam Tawaran Kita Selangor, gabungan perpaduan bersedia untuk mendigitalkan sepenuhnya kesemua perkhidmatan kerajaan untuk memudahkan rakyat menerima perkhidmatan.
Program Gombak Berselawat semalam di Selayang Mutiara
7/8/2023
Semoga bumi Gombak dan Negeri Selangor terus dipelihara dari sebarang mudarat dan dilimpahi rahmat dan kejayaan
4,000 hadirin malam ini di Kinrara
6/8/2023
Di hadapan lebih 4,000 hadirin malam ini di Kinrara, saya tekankan bahawa hanya Gabungan Perpaduan yang mampu bawa kestabilan di Selangor
Sebelum
Seterusnya
130 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM
Alhamdulillah, 10 Ramadan 1446H, berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM dalam Majlis Berbuka Puasa bersama DYMM Sultan Selangor dan DYMM Tengku Permaisuri Selangor di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Merasmikan Bazar Ramadan Mampan 2025 dan Kempen Bebas Beg Plastik
Merasmikan Bazar Ramadan Mampan 2025 dan Kempen Bebas Beg Plastik #TakNakBazir di Tapak Penjaja Taman Bunga Raya, Bukit Beruntung.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
Seterusnya
DALAM BERITA
Malay Mail: TNB: Power restored in Ampang and Klang after substation disruptions
In a short Facebook statement, TNB Chief Grid Officer Hasmarizal Hassan said power supply to the affected areas in Kuala Lumpur and Selangor, which experienced disruptions, were fully restored at 1:04pm.
Selangor Kini: Ibu-ibu berkerjaya di Selangor, jangan lepas peluang mohon insentif MamaKerja!
Wanita yang bekerja di Selangor atau menetap di negeri itu melebihi 10 tahun, mempunyai tiga anak berumur 12 tahun ke bawah dan berpendapatan isi rumah RM8,000 ke bawah, layak untuk memohon. Untuk maklumat lanjut, boleh hubungi 1-800-22-6600 atau e-mel info@selcare.my.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Astro Awani: 50 peratus pegawai, anggota polis Selangor ditugaskan sepanjang PRN
Menerusi kempen yang dilaksanakan hari ini, Hussein mendedahkan perselisihan faham antara pasangan, tekanan di tempat kerja serta masalah kewangan antara faktor utama berlakunya keganasan rumah tangga di Selangor.
Berita Harian: Sumbangan Selangor kepada KDNK terus meningkat - Amirudin
"Pencapaian prestasi pertumbuhan ini dapat menjamin kemakmuran Selangor sebagai gedung ekonomi Malaysia dan menjadi paksi kepada kestabilan pentadbiran serta kesejahteraan rakyat," katanya.
NST: Selangor govt's income not affected by long wait for state polls - MB
"We've recently held a special MMKN meeting where we have approved 450 working papers, because based on past experience, the approval for these papers were delayed because it was not appropriate to approve them (after the dissolution of the state assembly)."
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.