Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Sup kambing dan roti sebagai juadah moreh
20/3/2024
Usai solat Isyak dan Tarawih, saya bersama para jemaah Masjid Al Khairiyah AU3 dijamu dengan sup kambing dan roti
Menunaikan Solat Isyak dan Solat Sunat Tarawih berjemaah di Surau Taman Permata, Hulu Kelang.
18/3/2024
Alhamdulillah usai solat, saya bersama-sama para jemaah menikmati jamuan moreh yang disediakan.
Berbyka bersama 1,500 warga pendidik
18/3/2024
Saya bersama-sama dengan lebih kurang 1,500 warga pendidik, meneruskan tradisi berbuka puasa dan solat Maghrib berjemaah yang telah diadakan sejak 2018 lagi bersama warga pendidik dari seluruh Selangor.
Berbuka puasa bersama mahasiswa dan tenaga pengajar Universiti Putra Malaysia (UPM)
17/3/2024
Menjunjung kasih DYMM Sultan Selangor dan DYTM Raja Muda Selangor yang berkenan mencemar duli berbuka puasa bersama mahasiswa dan tenaga pengajar Universiti Putra Malaysia (UPM) yang dahulunya menjadi kampus saya di zaman pengajian.
Selangor yang selamat untuk kanak-kanak
17/3/2024
Selangor berhasrat menjadi negeri yang selamat didiami oleh semua terutama bagi kanak-kanak.
Sebelum
Seterusnya
34 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Seterusnya
DALAM BERITA
Malay Mail: Development on Malay reserve land in Selangor only for public infrastructure projects, says MB
He said among the public infrastructure development projects carried out on such land are the construction of the East Coast Rail Link (ECRL) project and Kuala Lumpur International Airport (KLIA), with replacements made according to the same type of Malay reserve land and not exceeding the canceled reserve land area.
Astro Awani: Selangor lancar Dana Usahawan MADANI, tawar bantuan hingga RM30,000
Beliau berkata penjenamaan semula program yang berjaya membantu PMKS sejak sembilan tahun lepas itu bertujuan memastikan agenda membantu usahawan kecil terus diberi nilai tambah agar menjadi lebih efektif dan meluas.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Harian Metro: Klang dinaik taraf kepada bandar raya
"Penaiktarafan ini bermaksud MPK mempunyai kekuatan kewangan yang mampan untuk menyediakan perkhidmatan perbandaran yang cekap, berkualiti serta bertaraf antarabangsa untuk meningkatkan daya huni dan kesejahteraan rakyat di Klang." - Menteri Pembangunan Kerajaan Tempatan (KPKT) Nga Kor Ming.
Selangor Journal: Selangor folk believe in Harapan thanks to state’s achievements, stability — MB
The state Harapan chairman said the people of Selangor have responded positively to the possibility of a Harapan-Barisan Nasional (BN) unity government in the state.
The Malaysian Reserve: Selangor International Expo Medic 2023 aims RM40m in transaction
It brings together medical industry players from around the world to facilitate business development, networking and knowledge exchange
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.