Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Ketibaan DYMM Sultan Selangor
4/7/2023
Merafak sembah dan menjunjung kasih atas keberangkatan pulang dan ketibaan DYMM Sultan Selangor dan DYMM Tengku Permaisuri Selangor dari menunaikan ibadah Haji di Tanah Suci.
Tarif air di Lembah Klang
4/7/2023
Merujuk kepada beberapa laporan berita berkenaan kenaikan tarif air di Lembah Klang.
Selangor Kini: Selangor tekad terus teroka industri halal, galak pengusaha dapatkan sijil
3/7/2023
Arus Merah Kuning
28/6/2023
Arus Merah Kuning menyemarak semangat perpaduan dan keharmonian di kalangan rakyat Negeri Selangor yang inginkan kestabilan dan kemakmuran berterusan.
Kejayaan Selangor adalah bukti
28/6/2023
Kejayaan Selangor adalah bukti kerja kuat dan bersungguh sungguh pentadbiran yang dikemudi Pakatan Harapan.
Sebelum
Seterusnya
150 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Seterusnya
DALAM BERITA
The Star: Fly the Jalur Gemilang during National, Malaysia Day campaigns, says PM
Anwar said that he hoped that everyone would support this mission in line with this year’s National Day and Malaysia Day (HKHM) campaigns themed "Malaysia Madani: Jiwa Merdeka".
Astro Awani: ‘Kirim salam kepada yang enggan’, PM Anwar seru rakyat Malaysia kibar Jalur Gemilang
Perdana Menteri berkata demikian ketika berucap di Majlis Pelancaran Bulan Kebangsaan dan Kibar Jalur Gemilang 2024, di Cyberjaya pada Ahad.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Sinar Harian: Selangor peruntuk RM5 juta bantu OKU
Siti Mariah menambah, Yanis juga akan memperluas perkhidmatan kepada golongan OKU tanpa mengira had umur selain meneruskan inisiatif dan program-program di bawah Anak Istimewa Selangor (Anis).
Selangor Kini: 650 mahasiswa asnaf terima sumbangan sijil simpanan premium dari MBI
Menurut MBI salah satu teras di bawah Jabatan Tanggungjawab Sosial dan Komunikasi Korporatnya adalah pendidikan yang memfokuskan kepada kebajikan pelajar dan persekitaran belajar kondusif.
Sinar Harian: Lebih 50,000 Rumah Selangorku ditawarkan untuk rakyat Selangor
Beliau menambah projek tersebut bagi memenuhi komitmen pentadbiran negeri membangunkan 60,000 unit rumah mampu milik selaras Rancangan Selangor Pertama (RS-1).
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.