Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Selamanya Harimau Malaya
15/1/2024
Selamanya Harimau Malaya, selagi kita bernyawa, Oh Malaysia, Kau Kebanggaanku !
Dikunjungi tetamu istimewa
15/1/2024
Ketika sedang mentelaah dokumen di pejabat tadi, saya dikunjungi tetamu istimewa, Burung Falko Belalang ataupun dikenali sebagai ‘Peregrine Falcon’.
Selamat Hari Ponggal kepada masyarakat Tamil yang meraikan.
15/1/2024
Thai Pongal merupakan satu perayaan yang unik dimana ianya menggalakkan keamanan dan perpaduan.
(Langsung) Majlis Amanat Tahun Baharu 2024
15/1/2024
Saksikan siaran Majlis Amanat Tahun Baharu 2024 bersama YAB Dato' Menteri Besar
Majlis Darul Ehsan Berselawat akan diperluas
14/1/2024
Tahun ini, acara Majlis Darul Ehsan Berselawat akan diperluas ke seluruh daerah Selangor.
Sebelum
Seterusnya
60 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM
Alhamdulillah, 10 Ramadan 1446H, berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM dalam Majlis Berbuka Puasa bersama DYMM Sultan Selangor dan DYMM Tengku Permaisuri Selangor di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Seterusnya
DALAM BERITA
Berita Harian: Selangor bawa 1,138 atlet ke SUKMA
Beliau menjawab pertanyaan Abbas Salimmi Che Adzmi@Azmi (PH-Seri Serdang) berhubung persediaan kontinjen Selangor bagi menghadapi SUKMA pada Ogos nanti.
Selangor Journal: MBSA partners with MBI to promote conducive ecosystem for businesses
Shah Alam Mayor Cheremi Tarman represented MBSA in the signing ceremony, while MBI was represented by its chief executive officer Saipolyazan Mat Yusop.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Selangor Kini: IBDE bawa 2,000 buku di Festival Buku Merdeka, diskaun 10 peratus
Pengurus Jualan dan Pemasaran IBDE Ainunl Muaiyanah Muhammad Sulaiman berkata kesemua judul buku tersebut merupakan terbitan IBDE, Institut Kajian Dasar (IKD) dan Jurnal Svara.
Selangor TV: Rukun Negara dibaca penuh, semarak rasa cinta negara
Lafaz ikrar rukun negara diselaras bermula dengan bacaan mukadimah diikuti lima prinsip di semua program rasmi kerajaan termasuk majlis perhimpunan di sekolah bagi menyemarakkan rasa cintakan negara.
Selangor Kini: Hijrah peruntuk RM4.92 juta bimbing 949 individu berniaga
“Kita masih ada peruntukan untuk membiayai skim pinjaman ini, jadi pemohon yang tidak pernah menjalankan aktiviti perniagaan tetapi ingin belajar berniaga sendiri boleh mohon,” katanya.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.