Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Lawatan kerja dan sesi pemukiman di Kota Kinabalu
22/1/2024
Saya bersama Ahli Majlis Mesyuarat Kerajaan Negeri Selangor telah mengadakan lawatan kerja dan sesi pemukiman di Kota Kinabalu.
Seramai 600 pelajar sertai kursus dan latihan AI
22/1/2024
Seramai 600 pelajar dari institusi pengajian tinggi (IPT) terkemuka dipilih bagi menyertai kursus dan latihan sektor kecerdasan buatan (AI) di Sekolah Digital Selangor.
Siri Jelajah Madani di Stadium Kuala Selangor
21/1/2024
Siri Jelajah Madani peringkat negeri Selangor akan dilaksanakan selama tiga hari pada 23 hingga 25 Feb di Stadium Kuala Selangor
Program Otturamai Ponggal 2024
21/1/2024
Saya bersama-sama dengan YAB Perdana Menteri, Menteri Perpaduan hadir pada Program Otturamai Ponggal 2024
Bangkitlah pahlawanku
20/1/2024
Ayuh beramai-ramai kita nyatakan sokongan buat Harimau Malaya.
Sebelum
Seterusnya
57 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Seterusnya
DALAM BERITA
Malaysia Kini: Pengecualian cukai pintu kampung di Selangor tidak lagi automatik
Kerajaan Selangor sebelum ini telah mengecualikan kampung-kampung ini daripada cukai taksiran dari 2016 hingga 2023.
Kosmo: 72,929 calon duduki SPM di Selangor
Sementara itu, tinjauan Kosmo! mendapati calon SPM itu hadir seawal pukul 6.30 pagi dengan dibekalkan sarapan pagi oleh Persatuan Ibu Bapa dan Guru (PIBG) sekolah tersebut.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Selangor Journal: Selangor pledges to foster vibrant startup ecosystem — MB
The Menteri Besar emphasised Selangor’s readiness for business opportunities and expressed its intent to tap into emerging sectors, particularly the digital economy, to further advance the state’s economic growth.
Selangor Kini: Perluas peluang pelaburan, sedia gaji progresif dalam pasaran kerja - MB
“Kita tidak boleh sekadar duduk diam sahaja dan berpuas hati, hanya kerana Selangor adalah negeri termaju di Malaysia. Kita perlu terus bekerja kuat untuk kehidupan lebih kondusif kepada rakyat,” katanya.
Berita Harian: ASEAN perlu kesatuan ekonomi lebih kukuh - Anwar
"ASEAN juga harus memudahkan pergerakan barangan, modal, tenaga kerja mahir dan perkongsian teknologi dalam kalangan negara anggota dan rakan luarnya." - PMX
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.