Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Takziah buat keluarga mendiang Datuk Chua Jui Meng
4/12/2023
Saya ingin merakamkan ucapan takziah buat keluarga mendiang Datuk Chua Jui Meng, mantan Menteri Kesihatan dan mantan Ahli Parlimen Bakri.
Majlis Perhimpunan Penjawat Awam Negeri Selangor
3/12/2023
Perjumpaan bersama penjawat awam Persekutuan dan Negeri di Majlis Perhimpunan Penjawat Awam Negeri Selangor disamping perbincangan tentang pelbagai perkara.
Majlis Tindakan Iklim Selangor bakal dinaik taraf
3/12/2023
Majlis Tindakan Iklim Selangor bakal dinaik taraf sebagai pusat adaptasi perubahan iklim
Majlis Tahlil Almarhumah Hjh Suzana Shahruddin
3/12/2023
Saya bersama para jemaah dan kariah di Majlis Tahlil Almarhumah Hjh Suzana Shahruddin, isteri kepada Timbalan Speaker Dewan Negeri Selangor yang telah meninggal dunia baru-baru ini.
Pesta Buku Antarabangsa Selangor (SIBF) 2023
2/12/2023
Menjunjung kasih DYMM Sultan Selangor dan DYMM Tengku Permaisuri Selangor di atas perkenan untuk meluncurkan Pesta Buku Antarabangsa Selangor (SIBF) 2023
Sebelum
Seterusnya
76 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Seterusnya
DALAM BERITA
Astro Awani: Invest Selangor sasar potensi transaksi RM1.3 bilion daripada SAS 2024
Menurut Ng, SAS sebelum ini menghimpunkan 109 syarikat asing dan tempatan sebagai pempamer, 49 pameran pesawat dan penyertaan dari negara seperti Amerika Syarikat, Denmark, Perancis dan Singapura.
Sinar Harian: Suasana masjid, surau perlu terus aman dan berkecuali - Sultan Selangor
Sultan Sharafuddin bertitah demikian pada upacara perasmian pembukaan mesyuarat penggal kedua Dewan Undangan Negeri (DUN) Selangor ke-15 di Bangunan DUN di sini pada Selasa.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Selangor Journal: Selangor pledges to foster vibrant startup ecosystem — MB
The Menteri Besar emphasised Selangor’s readiness for business opportunities and expressed its intent to tap into emerging sectors, particularly the digital economy, to further advance the state’s economic growth.
Selangor Kini: Perluas peluang pelaburan, sedia gaji progresif dalam pasaran kerja - MB
“Kita tidak boleh sekadar duduk diam sahaja dan berpuas hati, hanya kerana Selangor adalah negeri termaju di Malaysia. Kita perlu terus bekerja kuat untuk kehidupan lebih kondusif kepada rakyat,” katanya.
Berita Harian: ASEAN perlu kesatuan ekonomi lebih kukuh - Anwar
"ASEAN juga harus memudahkan pergerakan barangan, modal, tenaga kerja mahir dan perkongsian teknologi dalam kalangan negara anggota dan rakan luarnya." - PMX
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.