Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Jelajah Ehsan Rahmah 27 Feb
26/2/2024
Warga Selangor berpeluang menikmati harga barangan makanan mentah dan asas pada harga lebih rendah berbanding pasaran sempena Jelajah Ehsan Rahmah (JER).
Salam Nisfu Syaaban
25/2/2024
Semoga kita semua diberi kesempatan dan kesihatan untuk bertemu bulan Ramadan Al Mubarak akan datang, insya-Allah.
Syaaban yang mulia
25/2/2024
Di bulan Syaaban yang mulia ini marilah kita bersama-sama menghidupkan malam dengan zikir dan selawat.
Program Madani Rakyat Zon Tengah
25/2/2024
Alhamdulillah Program Madani Rakyat Zon Tengah di Kuala Selangor telah berlangsung dengan jaya.
Menunaikan Solat Subuh berjemaah di Masjid Kampung Nakhoda
24/2/2024
Alhamdulillah pagi ini bersama para jemaah dan kariah Masjid Kampung Nakhoda menunaikan Solat Subuh berjemaah.
Sebelum
Seterusnya
50 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Seterusnya
DALAM BERITA
Kosmo: Selangor perluas tanaman jagung bijirin ke negeri lain
“Secara jujurnya kita sedang sasarkan untuk bekerjasama dengan negeri lain atau anak syarikat yang ada tanah. Ini kerana projek tanaman jagung bijirin ini terbatas atas isu tanah." - Menteri Besar Selangor, Datuk Seri Amirudin Shari
BERNAMA: Bernama appreciates Sultan of Selangor’s advice to step up war on fake news
“On behalf of Bernama, I would like to express our gratitude to Tuanku for his advice, and together with Bernama staff and our media partners, we will combat slander and fake news comprehensively." - Communications Minister Fahmi Fadzil
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Utusan Malaysia: ROS batal 1,400 persatuan penduduk di Selangor
Jelasnya, pada tahun ini JPPM menyasarkan pemeriksaan terhadap 1,000 pertubuhan merangkumi kategori keagamaan, rekreasi, kebajikan dan sosial.
Sinar Harian: Lima kawasan di Selangor rekod IPU tidak sihat
Menurut laman web Sistem Pengurusan Indeks Pencemaran Udara Malaysia (APIMS), bacaan IPU di Shah Alam adalah 156, Petaling Jaya (155), Banting (156), Johan Setia (151) dan Klang (134).
Berita Harian: Selangor sasar bina 60,000 rumah mampu milik pada akhir 2025
Sementara itu, Borhan ketika berucap berkata, sepanjang 20 tahun, antara pencapaian LPHS adalah mewujudkan dasar pembangunan hartanah seperti Rumah Selangorku 1.0 hingga yang terkini Rumah Selangorku 3.0.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.