Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Majlis Qiamullail Perdana di Masjid Negeri.
11/4/2023
InsyaAllah pada malam 21 Ramadan ini, saya menjemput Muslimin dan muslimat seluruh Selangor ke Majlis Qiamullail Perdana di Masjid Negeri.
Wacana Rancangan Selangor Pertama (RS1) dan Belanjawan Selangor 2023
11/4/2023
Di MIDF semalam, menghadiri jemputan Wacana Rancangan Selangor Pertama (RS1) dan Belanjawan Selangor 2023.
Merenung makna Surah Anbiyaa' ayat 107
11/4/2023
Hari ini kita merenung makna Surah Anbiyaa' ayat 107 yang membicarakan tentang pelbagai kelebihan yang diberikan oleh Allah SWT kepada umat Nabi Muhammad SAW.
Selangor Mega Job Carnival
11/4/2023
The Selangor Mega Job Carnival will be held for 2 days at the Malaysia Agro Exposition Park Serdang (Maeps) in mid-May this year.
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor
11/4/2023
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor bersama rakyat di Masjid At Taqwa, Hulu Langat.
Sebelum
Seterusnya
181 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM
Alhamdulillah, 10 Ramadan 1446H, berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM dalam Majlis Berbuka Puasa bersama DYMM Sultan Selangor dan DYMM Tengku Permaisuri Selangor di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Seterusnya
DALAM BERITA
Selangor Journal: Selangor a haven for investors, with skilled workers, robust infrastructure — MB
The event was to celebrate Tasco’s opening of its new warehouse, which will be part of its Shah Alam hub. The new facility is one of the tallest warehouses in Malaysia, with four storeys reaching approximately 57m in height and spanning over 55,700 sq m.
Sinar Harian: Sasar 8 juta pelancong sempena Tahun Melawat Selangor
Beliau memberitahu, pelancong kini tidak berasa bimbang berikutan kestabilan politik yang kukuh di negeri ini di samping tiada lagi penularan wabak Covid-19.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Utusan Malaysia: Pavillion Selangor berjaya raih kutipan RM1.03 juta dalam pameran MATTA
“Dengan menekankan Selangor sebagai destinasi pelancongan yang ideal bagi sektor domestik melalui kempen ‘Nak Bercuti? Pusing Selangor Dulu!’ berjaya mengumpul pengunjung dari pelbagai agensi,” katanya dalam kenyataan di sini hari ini.
Selangor Kini: Pembangunan Sabak Bernam lonjak ekonomi setempat, peluang kerja bergaji tinggi
Ahli Dewan Negeri (ADN) Sungai Air Tawar itu turut memberi jaminan keaslian persekitaran terutama di sekitar kampung tradisi kekal meskipun pembangunan berlaku.
The Star: Schools, kindergartens to close if API exceeds 200
"Action will be based on the National Haze Action Plan, which has specific instructions for every relevant agency to carry out its duties following the status of the API," he said.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.