Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Bersama PMX di Kota Damansara
30/7/2023
Malam semalam bersama PMX di Kota Damansara
Saya dan penduduk Sungai Tua
30/7/2023
Hubungan saya dan penduduk sekitar Sungai Tua sudah terbina lebih dari 15 tahun.
Bertemu di Pasar Selayang Baru
30/7/2023
Bertemu para peniaga dan pengunjung Pasar Selayang Baru pagi ini.
Gelombang Perpaduan dan Arus Merah Kuning yang menawan Gombak pagi ini
29/7/2023
Saya rakamkan ucapan terima kasih dan penghargaan
Pilih Perpaduan Demi Kestabilan dan Kemakmuran Selangor
29/7/2023
Alhamdulillah saya ucapkan terima kasih kepada para penyokong dan pendukung Kerajaan Perpaduan yang hadir pagi ini di acara penamaan calon.
Sebelum
Seterusnya
139 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM
Alhamdulillah, 10 Ramadan 1446H, berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM dalam Majlis Berbuka Puasa bersama DYMM Sultan Selangor dan DYMM Tengku Permaisuri Selangor di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Seterusnya
DALAM BERITA
Malay Mail: Development on Malay reserve land in Selangor only for public infrastructure projects, says MB
He said among the public infrastructure development projects carried out on such land are the construction of the East Coast Rail Link (ECRL) project and Kuala Lumpur International Airport (KLIA), with replacements made according to the same type of Malay reserve land and not exceeding the canceled reserve land area.
Astro Awani: Selangor lancar Dana Usahawan MADANI, tawar bantuan hingga RM30,000
Beliau berkata penjenamaan semula program yang berjaya membantu PMKS sejak sembilan tahun lepas itu bertujuan memastikan agenda membantu usahawan kecil terus diberi nilai tambah agar menjadi lebih efektif dan meluas.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
The Sun Daily: MOTAC D’Desa @ Selangor Festival expected to boost local tourism sector
“Sabak Bernam and nearby districts such as Kuala Selangor and Hilir Perak are important tourism destinations in Malaysia,” he said at the launch of the MOTAC D’Desa @ Selangor Festival at Dataran Dewan Seri Nakhoda, Sabak Bernam last night.
Sinar Harian: Selangor tidak berhasrat kutip caj lawatan bangunan warisan
"Kerajaan negeri memandang serius bangunan warisan kerana kita tidak mahu ia pupus jika tidak mengambil langkah-langkah untuk mewartakan bangunan tersebut," katanya.
Berita Harian: Elaun pegawai masjid, surau di Selangor dinaikkan
Dalam pada itu, Amirudin turut mengumumkan insentif pertanian Kita Selangor sebagai langkah membantu komuniti petani dan pesawah serta memberi insentif supaya kadar pengeluaran pertanian dapat ditingkatkan.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.