Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Berbuka puasa bersama anggota KEADILAN Cabang Gombak
6/4/2023
Alhamdulillah saya merakamkan ucapan terima kasih atas kesungguhan dan komitmen dalam perjuangan dan iltizam yang berjaya mengekalkan kemenangan KEADILAN di Gombak pada PRU15 lalu.
Mengecam sekeras-kerasnya tindakan rejim Zionis Israel
6/4/2023
Kerajaan Negeri dan rakyat Selangor mengecam sekeras-kerasnya tindakan rejim Zionis Israel yang menyerang umat Islam Palestin di Masjid Al Aqsa
Selangor Kini: SAY pelawa asnaf, ibu tunggal sertai seminar usahawan wanita secara percuma 12 April
6/4/2023
Sebarang pertanyaan orang ramai boleh menghubungi 018-359 3797 (Naim) dan pendaftaran boleh dibuat menerusi pautan tinyurl.com/LUWS2023
Selangor Kini: 5,000 baucar Rahmah RM5 diagih kepada pengunjung bazar Ramadan terpilih
6/4/2023
Terdahulu beliau menghadiri program Infak Bubur Lambuk Ara Damansara Medical Centre di Seksyen U2 di sini hari ini.
Mengecam sekeras-kerasnya tindakan Zionis Israel
5/4/2023
Selangor mengecam sekeras-kerasnya tindakan Zionis Israel yang menyerang umat Islam di Masjid Al Aqsa semalam.
Sebelum
Seterusnya
184 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Seterusnya
DALAM BERITA
Sinar Harian: Sultan Selangor titah kerajaan negeri taja 36 jemaah haji
"Baginda turut mengingatkan jemaah agar terus mengekalkan disiplin diri semasa berada di Tanah Suci, serta menjaga nama baik Selangor dan Malaysia," tambah kenyataan itu.
Selangor Kini: PRK Kuala Kubu Baharu: Gabungan perpaduan iktiraf peranan wanita, orang muda
Pengerusinya Datuk Megat Zulkarnain Omardin berkata beliau telah memberikan jaminan tersebut kepada pimpinan Pakatan Harapan (HARAPAN) untuk membantu kemenangan calon gabungan itu.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Selangor Kini: Konvensyen Mahasiswa Timur Tengah himpun lebih 300 anak Selangor
Dato’ Menteri Besar berkata pihaknya menerima lebih 24 kertas cadangan daripada pembentang sepanjang konvensyen yang berlangsung semalam.
Astro Awani: Selangor kenal pasti 97 hotspot banjir
Beliau berkata pihaknya menerusi Unit Pengurusan Bencana Selangor kini berada dalam tahap kesiapsiagaan paling tinggi bagi menghadapi sebarang kemungkinan.
Berita Harian:319 pegawai, anggota polis Selangor dikenakan tindakan tatatertib
Ketua Polis Selangor Datuk Hussien Omar Khan berkata, kesemua 47 pegawai dan anggota berkenaan sudah dituduh di mahkamah atas pelbagai kesalahan termasuk melanggar integriti, rasuah, jenayah dan dadah.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.