Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
6 Ramadan di Gombak.
11/3/2025
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
11/3/2025
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Tahun Ular Kayu: Simbol Kemakmuran dan Perpaduan di Selangor!
28/1/2025
Amirudin Shari mengucapkan Selamat Tahun Baru Cina kepada seluruh masyarakat Tionghoa di Selangor, mengharapkan tahun ini penuh dengan kebahagiaan, kemajuan, dan kesejahteraan.
Amirudin Shari Bertemu Ketua Setiausaha Negara: Perkukuh Sinergi Negeri dan Persekutuan
16/1/2025
Amirudin Shari bertemu Ketua Setiausaha Negara, Tan Sri Shamsul Azri, dalam perbincangan strategik memperkukuhkan kerjasama Negeri Selangor dan Kerajaan Persekutuan dengan semangat Malaysia MADANI.
Amirudin Shari Menziarahi Keluarga Rakan-Rakan yang Telah Pergi: Peringatan Kehidupan
16/1/2025
Amirudin Shari meluangkan masa menziarahi keluarga rakan-rakan yang telah kembali ke Rahmatullah, menyampaikan doa dan semangat kepada keluarga yang ditinggalkan.
Sebelum
Seterusnya
2 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Seterusnya
DALAM BERITA
Sinar Harian: Petaling catat jumlah pengunjung tertinggi di Selangor
Ujar beliau, pelancong domestik dari Kuala Lumpur, Johor, Perak dan Pahang menyumbang 38 peratus kedatangan di Selangor.
Selangor Journal: MPAJ collects over RM3 mln in business license fees by December
“License holders will automatically be subject to a RM360 late fee if they renew their licenses after December 31,” she said.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Astro Awani: SIBS 2023: Selangor tumpu tarik pelaburan berimpak tinggi - Menteri Besar
Beliau turut menambah, penemuan baharu dalam bidang bioteknologi dan farmaseutikal juga perlu dipersiapkan bagi menghadapi endemik atau wabak seterusnya.
Selangor Journal: 2024 Selangor Budget tabling on November 10
Last month, Menteri Besar Dato’ Seri Amirudin Shari said next year’s state budget is scheduled to be presented in mid-November and awaits the royal consent of the Sultan of Selangor, Sultan Sharafuddin Idris Shah Alhaj.
Selangor Kini: PPAS batal sertai pesta buku terbesar, bantah isu Palestin
“Pesta buku sepatutnya menjadi medan berkecuali dan tidak condong kepada mana-mana agenda politik tetapi sebaliknya perlu menyuburkan kesatuan dan keadilan dalam ekosistem industri buku,” kata PPAS.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.