Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Berbuka puasa bersama anggota KEADILAN Cabang Gombak
6/4/2023
Alhamdulillah saya merakamkan ucapan terima kasih atas kesungguhan dan komitmen dalam perjuangan dan iltizam yang berjaya mengekalkan kemenangan KEADILAN di Gombak pada PRU15 lalu.
Mengecam sekeras-kerasnya tindakan rejim Zionis Israel
6/4/2023
Kerajaan Negeri dan rakyat Selangor mengecam sekeras-kerasnya tindakan rejim Zionis Israel yang menyerang umat Islam Palestin di Masjid Al Aqsa
Selangor Kini: SAY pelawa asnaf, ibu tunggal sertai seminar usahawan wanita secara percuma 12 April
6/4/2023
Sebarang pertanyaan orang ramai boleh menghubungi 018-359 3797 (Naim) dan pendaftaran boleh dibuat menerusi pautan tinyurl.com/LUWS2023
Selangor Kini: 5,000 baucar Rahmah RM5 diagih kepada pengunjung bazar Ramadan terpilih
6/4/2023
Terdahulu beliau menghadiri program Infak Bubur Lambuk Ara Damansara Medical Centre di Seksyen U2 di sini hari ini.
Mengecam sekeras-kerasnya tindakan Zionis Israel
5/4/2023
Selangor mengecam sekeras-kerasnya tindakan Zionis Israel yang menyerang umat Islam di Masjid Al Aqsa semalam.
Sebelum
Seterusnya
184 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Seterusnya
DALAM BERITA
Astro Awani: Freedom Flotilla to Gaza: Ketegasan Malaysia sekat kapal Israel wajar dicontohi
“Saya melihat tindakan dan usaha sebegini boleh dilakukan dan saya berharap dengan sekatan begini, ia juga mampu membawa perubahan yang diperlukan,” katanya ketika ditemui delegasi media Malaysia di Istanbul pada lewat Rabu.
Selangor Kini: Sempena Aidilfitri, rumah terbuka negeri di Bandar Kuala Kubu Bharu Sabtu ini
Duli Yang Teramat Mulia Raja Muda Selangor Tengku Amir Shah dijadual berangkat menghadiri acara tahunan itu selain Dato’ Menteri Besar Dato’ Seri Amirudin Shari, barisan EXCO dan seluruh pimpinan negeri.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Astro Awani: SIBS 2023: Selangor tumpu tarik pelaburan berimpak tinggi - Menteri Besar
Beliau turut menambah, penemuan baharu dalam bidang bioteknologi dan farmaseutikal juga perlu dipersiapkan bagi menghadapi endemik atau wabak seterusnya.
Selangor Journal: 2024 Selangor Budget tabling on November 10
Last month, Menteri Besar Dato’ Seri Amirudin Shari said next year’s state budget is scheduled to be presented in mid-November and awaits the royal consent of the Sultan of Selangor, Sultan Sharafuddin Idris Shah Alhaj.
Selangor Kini: PPAS batal sertai pesta buku terbesar, bantah isu Palestin
“Pesta buku sepatutnya menjadi medan berkecuali dan tidak condong kepada mana-mana agenda politik tetapi sebaliknya perlu menyuburkan kesatuan dan keadilan dalam ekosistem industri buku,” kata PPAS.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.