Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Program Sentuhan Agro MADANI
19/7/2023
Saya bersama-sama dengan Menteri Pertanian dan Keterjaminan Makanan, YB Datuk Seri Mohamad Sabu hadir dalam Program Sentuhan Agro MADANI
Maal Hijrah peringkat negeri Selangor Darul Ehsan
19/7/2023
Alhamdulillah, sambutan Maal Hijrah peringkat negeri Selangor Darul Ehsan semalam.
Jualan Ehsan Rahmah - 20 Julai
19/7/2023
Warga Selangor berpeluang menikmati barangan makanan mentah dan asas pada harga lebih rendah berbanding pasaran sempena Jualan Ehsan Rahmah.
Sinar Harian: Selangor perbanyak kolam takungan atasi banjir kilat
18/7/2023
Menurutnya, urbanisasi menyebabkan peningkatan kekerapan hujan lebat dan longkang sedia ada tidak mampu menampung kapasiti air yang turun serentak.
Barangan makanan mentah dan asas harga rendah
17/7/2023
Warga Selangor berpeluang menikmati barangan makanan mentah dan asas pada harga lebih rendah berbanding pasaran sempena Jualan Ehsan Rahmah.
Sebelum
Seterusnya
146 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Seterusnya
DALAM BERITA
Selangor Kini: Kempen bebas beg plastik, polisterin dipertingkatkan, didik masyarakat pelihara alam sekitar
“Keputusan perbincangan kemungkinan dimaklumkan akhir tahun ini kerana prosesnya agak rumit selain banyak isu perlu dilihat satu persatu,” katanya ditemui selepas merasmikan pusat obstetrik dan ginekologi Hospital Assunta di sini, hari ini.
Selangor Journal: Over RM7.5 mln allocated for nearly 38,000 Aidilfitri vouchers — Exco
State executive councillor for poverty eradication V. Papparaidu said the programme, aimed at the underprivileged and low-income groups across all 56 state constituencies, involves an allocation of RM7.51 million.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Harian Metro: Kerajaan Selangor masih ada hati perut!
Pengerusi Jawatankuasa Tetap Pembangunan Belia & Kemajuan Sukan, Pemberdayaan Usahawan & Ekonomi Kreatif, Pengurusan Bencana, Mohd Najwan Halimi bagaimanapun berkata, kerajaan negeri mengambil pendekatan melanjutkan tempoh pembayaran balik pinjaman berkenaan.
Selangor Journal: Selangor accelerator programme a catalyst for entrepreneurial pursuits in the State
Speaking to attendees at the SAP Awards 2023 closing ceremony today, Lim said these initiatives demonstrate the state administration’s commitment to supporting and promoting local startups and small and medium-sized enterprises globally.
Astro Awani: SIBS 2023: Pembangunan SABDA tarik RM600 juta pelaburan, 7,000 pekerjaan
Menurut Ketua Divisyen dan Kewangan MBI Selangor, Zannifa Azura Ahmad, dengan kerjasama penduduk setempat dan konsortium yang terlibat, SABDA akan berusaha untuk meningkatkan serta menambah baik kemudahan pelabuhan kepada lebih sistematik.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.