Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Barangan makanan mentah dan asas harga rendah
17/7/2023
Warga Selangor berpeluang menikmati barangan makanan mentah dan asas pada harga lebih rendah berbanding pasaran sempena Jualan Ehsan Rahmah.
Warga DUN Gombak Setia sambut kehadiran PMX
16/7/2023
Sungguh gembira dan ceria warga DUN Gombak Setia menyambut kehadiran PMX pada Jumaat lalu.
Solat Subuh berjemaah di Universiti Selangor (UNISEL)
16/7/2023
Solat Subuh berjemaah di Universiti Selangor (UNISEL) dan bersama warga UNISEL di program larian pagi ini.
Ampang Jaya Night Run
16/7/2023
Bersama lebih 2,500 peserta di Ampang Jaya Night Run sempena Ulangtahun ke 31 Majlis Perbandaran Ampang Jaya.
Selamat Datang ke Selangor, Wilayah Perpaduan
16/7/2023
Kami berpadu hati, menyusun tekad untuk meneruskan kecemerlangan, kejayaan dan kemakmuran Selangor untuk rakyat.
Sebelum
Seterusnya
147 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM
Alhamdulillah, 10 Ramadan 1446H, berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM dalam Majlis Berbuka Puasa bersama DYMM Sultan Selangor dan DYMM Tengku Permaisuri Selangor di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Seterusnya
DALAM BERITA
Astro Awani: Bomba Selangor rekod 7,350 kes kebakaran tahun lepas
Selangor Kini: Selangor Saring jelajah 56 DUN berperingkat, mula tengah Februari
“Program pemeriksaan juga lebih diperluas antaranya saringan barah, pemeriksaan gigi dan telinga, mammogram bagi wanita dan saringan mata,” - EXCO Kesihatan Jamaliah Jamaluddin
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Malay Mail: Selangor to distribute RM200 book vouchers to university students next week, fulfil five state election pledges, says MB
Selangor Menteri Besar Datuk Seri Amirudin Shari said it was the last of the five offers promised in the Tawaran Kita Selangor manifesto within 100 days of the Selangor state election.
Selangor Kini: PM terima kunjungan Fumio Kishida, bincang kukuh hubungan Malaysia-Jepun
Sejurus itu, kedua-dua pemimpin negara memulakan pertemuan untuk menilai kemajuan hubungan dua hala terutama dalam bidang perdagangan dan pelaburan, pendidikan, pertahanan, alam sekitar dan keselamatan tenaga serta informasi dan komunikasi.
Sinar Harian: Selangor, KPKT kerjasama selesai tiga projek terbengkalai di Klang
Borhan berkata, kerajaan negeri menerusi LPHS memberikan komitmen dan mengambil langkah proaktif melalui penubuhan Jawatankuasa Pemulihan Projek Terbengkalai (JPPT) sebagai saluran perbincangan dan mendapatkan kerjasama daripada pihak terlibat.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.