Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Maal Hijrah 1446H
7/7/2024
Kisah Hijrah yang menjadi pencetus kebangkitan umat Islam serta menandakan detik bersejarah haruslah menjadi iktibar buat kita semua.
Selangor Journal: City folks welcomed to share feedback on MBPJ’s 2025 budget
27/6/2024
It also stressed the importance of the council in remaining resilient to ensure its excellence can be sustained moving forward despite limited resources.
Astro Awani: Selangor keluar pekeliling guna identiti negeri sambut delegasi luar
24/6/2024
Exco Perumahan dan Kebudayaan Borhan Aman Shah berkata ia antara usaha berterusan pihaknya bagi mengetengahkan identiti Selangor agar terus dikenali di samping menjana pendapatan pemain industri pelancongan kebudayaan sempena Tahun Melawat Selangor 2025.
Seminar Riyadhus Salihin
9/6/2024
Amat berbesar hati apabila YAB Perdana Menteri dapat merasmikan Seminar Riyadhus Salihin serta menyertai forum yang dipimpin Dr Farid Ravi, Rektor UIS.
Selangor Kini: Cungkil pelapis, cadang program ADN muda diterus tahun depan
30/5/2024
Lau Weng San berkata selain menunjukkan perbahasan berkualiti, peserta turut memiliki pengetahuan luas berkaitan isu semasa serta dasar dilaksanakan Kerajaan Negeri.
Sebelum
Seterusnya
20 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Seterusnya
DALAM BERITA
Sinar Harian: Selangor peruntuk RM5 juta bantu OKU
Siti Mariah menambah, Yanis juga akan memperluas perkhidmatan kepada golongan OKU tanpa mengira had umur selain meneruskan inisiatif dan program-program di bawah Anak Istimewa Selangor (Anis).
Selangor Kini: 650 mahasiswa asnaf terima sumbangan sijil simpanan premium dari MBI
Menurut MBI salah satu teras di bawah Jabatan Tanggungjawab Sosial dan Komunikasi Korporatnya adalah pendidikan yang memfokuskan kepada kebajikan pelajar dan persekitaran belajar kondusif.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Is Selangor the Next Tech Hub? Inside the Groundbreaking IC Design Park Initiative!
Our vision for Selangor has always been one of sustainable development and economic resilience. The IC Design Park is a testament to this vision. It is not about competing with other states, such as Penang, but about leveraging our unique strengths to broaden our economic activities. We aim to create a robust, diversified economy that can adapt to global changes and challenges.
I-City Selangor: Tarikan Luar Biasa Menanti Anda Tahun 2025!
Dalam usaha menjayakan Tahun Melawat Selangor 2025, I-City dijangka bakal menarik 5 juta pelancong, satu angka yang amat memberangsangkan dan menunjukkan potensi besar sektor pelancongan di negeri ini. Sebagai Menteri Besar Selangor, saya melihat pencapaian ini sebagai satu bukti keupayaan kita dalam merangka dan melaksanakan inisiatif yang strategik dan berimpak tinggi.
Amirudin Shari Sampaikan Berita Baik: Kenaikan Gaji untuk 21,000 Penjawat Awam Selangor!
Kenaikan gaji ini akan memberi manfaat kepada lebih 21,000 penjawat awam di pelbagai jabatan dan agensi. Inisiatif ini adalah sebahagian daripada usaha berterusan kami untuk memastikan penjawat awam kita diberi imbuhan yang sewajarnya dan bermotivasi untuk terus memberikan perkhidmatan terbaik kepada rakyat Selangor. Kenaikan ini akan membantu meningkatkan kualiti hidup mereka dan memastikan mereka diberi ganjaran atas sumbangan mereka yang tidak ternilai.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.