Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Isu berkenaan bonggol di hadapan UNISEL Shah Alam
13/12/2022
Hari ini pihak MBSA telah melaksanakan kerja-kerja pembaikan dan dan turapan semula.
Selangor Kini: Peniaga pasar pagi Selayang Baru dipindah ke tapak lebih teratur, selesa - MB
13/12/2022
Beliau berkata demikian selepas melawat pasar terbabit bersama Pegawai Daerah Gombak Nor Azlina Abdul Aziz dan Pengarah Fama Kuala Lumpur A Rahman Suleiman hari ini.
Selangor Kini: Pasukan khas teliti lokasi risiko tanah runtuh, kemuka cadangan elak insiden
13/12/2022
Dato’ Seri Amirudin Shari berkata setakat ini pasukan berkenaan yang dianggotai beberapa pakar termasuk daripada Jabatan Mineral dan Geosains Malaysia sudah menyerahkan laporan awal kajian.
Meninjau Pasar Pagi FAMA Selayang Baru
12/12/2022
Mengambil kesempatan cuti umum di Selangor hari ini bersama isteri meninjau Pasar Pagi FAMA Selayang Baru.
Menyertai operasi membanteras tapak haram pelupusan sampah di Taman Bukit Jalil.
12/12/2022
Baru-baru ini, saya menyertai operasi membanteras tapak haram pelupusan sampah di Taman Bukit Jalil.
Sebelum
Seterusnya
244 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Seterusnya
DALAM BERITA
The Star: S'gor polluters still face mandatory jail terms, fines of up to RM10mil if found guilty, says exco rep
Sinar Harian: iClean Selangor, ATDReC terima pengiktirafan
Menurutnya, pengiktirafan berganda itu menekankan impak besar aplikasi dalam merevolusikan pengurusan sisa dan penerimaan positif orang awam sekali gus menjadi bukti kecemerlangan serta kepercayaan pengguna.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Sinar Harian: Selangor negeri pertama anjur Setahun Bersama Kerajaan Madani
Anwar yang juga Menteri Kewangan berkata, selepas Selangor, penganjuran program akan diteruskan di negeri-negeri lain dengan kos lebih rendah selain turut mendapatkan bantuan daripada pihak kerajaan negeri.
Berita Harian: Kutipan hasil Selangor cecah RM2.571 bilion
Dalam pembentangan Belanjawan Selangor 2024 pada November lalu, beliau berkata, Selangor berhasrat mewujudkan pentadbiran Lembah Klang Raya meliputi empat bandar raya, iaitu Petaling Jaya, Subang Jaya, Shah Alam dan Klang.
Selangor Journal: Ride-sharing made easy: SELangkah integrates Trek Rides service
The service is currently available in Bangsar and Puchong, with Ampang to be included soon.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.