Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Malam Pengumuman Calon KEADILAN
23/7/2023
Alhamdulillah. Malam tadi bersama ribuan rakan-rakan di Shah Alam bagi Malam Pengumuman Calon KEADILAN.
Al-Fatihah kepada Allahyarham Datuk Seri Salahuddin Ayub
23/7/2023
Takziah saya ucapkan kepada keluarga Allahyarham Datuk Seri Salahuddin Ayub.
Program Potensi Hari Kanak-Kanak KEMAS Daerah Gombak
23/7/2023
Sebagai satu-satunya Menteri Besar di Malaysia yang memegang portfolio pendidikan, masa depan anak-anak di Selangor sentiasa menjadi keutamaan saya.
Bersama 5,000 penghantar p-hailing
23/7/2023
Semalam lebih 5,000 penghantar p-hailing di Selangor hadir pada program Temu Anwar Selangor X Belia p-hailing 2023 di Laman Majlis Perbandaran Petaling Jaya (MBPJ), Petaling Jaya.
Kerusi N16 Sungai Tua
22/7/2023
Alhamdulillah saya telah diumumkan sebentar tadi akan mewakili Pakatan Harapan bagi kerusi N16 Sungai Tua dalam Pilihan Raya Negeri Selangor yang akan datang.
Sebelum
Seterusnya
143 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Seterusnya
DALAM BERITA
Sinar Harian: RM791 juta hasil kutipan zakat hingga November - LZS
"Semakan data kami menunjukkan jumlah usahawan Muslim semakin ramai namun jumlah kutipan zakat perniagaan masih belum mencapai sasaran meskipun peningkatan kutipan jelas kelihatan." - Ketua Pegawai Eksekutif Lembaga Zakat Selangor (LZS), Mohd Sabirin Mohd Sarbini.
Berita Harian: Syarikat Selangor berminat melabur di Nusantara, Indonesia
Menurut Hasan Azhari, agensi itu akan melibat urus secara dengan Nusantara Capital City Authority (OIKN) dan menimbang kemungkinan menyerahkan surat hasrat.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Sinar Harian: Tempoh pemutihan sekolah agama persendirian dilanjut hingga Disember
"Sementara menunggu garis panduan baharu siap, tempoh pemutihan dipanjangkan kepada Disember 2024 untuk memberi lebih masa kepada pengusaha memenuhi syarat-syarat pemutihan sedia ada," katanya kepada Sinar Harian pada Rabu.
Harian Metro: Selangor negeri pertama Siri Jelajah MADANI peringkat negeri - Fahmi
Dalam perkembangan lain, Fahmi mengumumkan Radio Televisyen Malaysia (RTM) akan menyiarkan aksi perlawanan Piala Asia 2023 mulai 12 Jan ini.
The Sun Daily: PADU will help govt measure socioeconomics of the people more accurately - Rafizi
Updating by the individual himself will be able to guarantee the validity of data and reflect the latest status of the people in PADU.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.