Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Melonjakkan penggunaan teknologi hijau
6/11/2023
Sebagai sokongan kepada hasrat Kerajaan Persekutuan melonjakkan penggunaan teknologi hijau, saya turut menekan kepentingan membangunkan ekosistem tenaga secara terancang dan menyeluruh.
JANJI 100 HARI, SELESAI DALAM TEMPOH 76 HARI !
6/11/2023
Hari ini, satu lagi tawaran Tekad Kita Selangor dipenuhi Kerajaan Negeri Selangor
90 per cent rate penetration in digital payments segment
6/11/2023
Selangor and Penang have achieved a remarkable 90 per cent rate of user penetration in the digital payments segment in the public sector up to October this year.
Saksikan siaran Majlis Penyempurnaan Tekad Pendidikan
6/11/2023
Saksikan siaran langsung Majlis Penyempurnaan Tekad Pendidikan #KitaSelangor Penyerahan E-Baucar Buku kepada Mahasiswa Negeri Selangor Tahun 2023 bertempat di Dewan Persada Canselori UKM Bangi.
Harian Metro: Baucar buku RM200 kepada mahasiswa Selangor minggu depan
6/11/2023
"Kita dah penuhi dalam tempoh 100 hari kesemua janji. Insya-Allah kita tekad untuk meneruskan beberapa perkara lain lagi yang akan diumumkan dari semasa ke semasa," katanya.
Sebelum
Seterusnya
96 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Seterusnya
DALAM BERITA
The Star: Floods: 10 relief centres opened in Selangor, Perak
In Hilir Perak, the number of evacuees at Dewan Serbaguna Padang Tembak rose to 103 from 31 families. At the same time, although there are no more victims taking shelter at Dewan Majlis Perbandaran Teluk Intan, the centre has not been officially closed.
Sinar Harian: Banjir Selangor: MBI salur bantuan awal
“MBI sentiasa cakna dengan bencana yang menimpa rakyat Selangor. Diharap bantuan ini sedikit sebanyak dapat meringankan beban mangsa,” katanya seperti dilaporkan media rasmi kerajaan negeri pada Ahad.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Sinar Harian: Selangor lebih awal kenakan caj tambang bas kepada warga asing
Ujar beliau, kemudahan DRT itu kini telah disediakan di beberapa kawasan seperti Puchong, Hulu Kelang, Subang dan Bandar Utama serta akan diperluaskan ke beberapa kawasan lain termasuk Shah Alam tidak lama lagi.
NST: Govt will not arbitrarily impose progressive wage policy - Rafizi
According to Rafizi, his ministry and the Ministry of Human Resources only focus on private sector salaries, while the study of the Public Service Remuneration System (SSPA) is managed by Prime Minister Datuk Seri Anwar Ibrahim.
Selangor Kini: Syeikh Dr Ali Muhyiddin pemikir unggul, layak terajui Kesatuan Ulama Sedunia - MB
“Kami juga bekerjasama dengan pelbagai pihak yang sering mempunyai hubungan secara langsung dengan masyarakat termasuk pusat khidmat masyarakat di Dewan Undangan Negeri (DUN), ketua kampung, Tok Batin di perkampungan Orang Asli dan banyak lagi untuk memudahkan bertemu masyarakat.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.