Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Berita Harian: Selangor keluar garis panduan perkhemahan
22/12/2022
Beliau berkata, ketika ini pihak berkuasa tempatan (PBT) tidak mempunyai syarat khusus bagi aktiviti tapak perkhemahan kerana itu kegiatan sampingan dijalankan oleh pemilik hotel atau pusat peranginan.
Selangor TV: Modal RM130, suri rumah ‘belanja sakan’ di jualan murah Selangor
22/12/2022
Jelasnya, dengan hanya bermodal RM130, beliau berpeluang membeli makanan asas seperti beras, telur, ayam, ikan dan minyak.
Selangor Kini: Infrasel tambah kanvas di kawasan cerun Batang Kali, baik pulih lencongan air
22/12/2022
“Infrasel juga membaik pulih lencongan aliran air di kawasan tanah runtuh,” katanya menerusi Twitter.
Maklumat Pusat Khidmat Rakyat untuk warga di Parlimen Gombak.
21/12/2022
Saya kongsikan maklumat Pusat Khidmat Rakyat untuk warga di Parlimen Gombak.
Selangor Kini: Anggota penyelamat tetap bersemangat kesan baki mangsa tanah runtuh
21/12/2022
“Mereka mungkin rasa sayang nak tinggalkan scene (tempat kejadian) sebab sudah bertungkus-lumus dari awal,” katanya kepada Bernama di Pos Kawasan Tempat Kejadian.
Sebelum
Seterusnya
240 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM
Alhamdulillah, 10 Ramadan 1446H, berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM dalam Majlis Berbuka Puasa bersama DYMM Sultan Selangor dan DYMM Tengku Permaisuri Selangor di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Seterusnya
DALAM BERITA
Harian Metro: 264 lokasi bazar Ramadan di Selangor
"Di Shah Alam sahaja, sebanyak 39 tapak bazar Ramadan dengan membabitkan 2,268 lot niaga bazar Ramadan yang dipecahkan mengikut zon," katanya.
Sinar Harian: Selangor tubuh pasukan khas tangani El Nino
Beliau memberitahu, jawatankuasa itu juga berperanan untuk melaporkan sebarang perkembangan situasi bekalan air kepada Skim Jaminan Air Mentah (SJAM) Selangor.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Kosmo: Selangor perluas tanaman jagung bijirin ke negeri lain
“Secara jujurnya kita sedang sasarkan untuk bekerjasama dengan negeri lain atau anak syarikat yang ada tanah. Ini kerana projek tanaman jagung bijirin ini terbatas atas isu tanah." - Menteri Besar Selangor, Datuk Seri Amirudin Shari
The Star: Selangor MB Amirudin pays courtesy call to Sabah CM Hajiji
Amirudin is here with 160 others including state exco members, heads of government departments, representatives of government-linked companies and district officials on a four-day work visit, beginning Jan 21.
BERNAMA: Bernama appreciates Sultan of Selangor’s advice to step up war on fake news
“On behalf of Bernama, I would like to express our gratitude to Tuanku for his advice, and together with Bernama staff and our media partners, we will combat slander and fake news comprehensively." - Communications Minister Fahmi Fadzil
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.